Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ + lisävarusteet
Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ + lisävarusteet

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ + lisävarusteet

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ + lisävarusteet on helposti asennettava ja lukollinen teline tabletille automatkojasi varten. Teline kääntyy kätevästi sekä vertikaalisesti että horisontaalisesti. Telineen mukana tulee USB-kaapeli ja adapteri tupakansytytintä varten.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut92,00 €

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ ja lisävarusteita

Yleinen kuvaus

  • Tablettiteline yhteensopiva Samsung Galaxy Tab A9+
  • Helppo asentaa autoon
  • Lukollinen kiinnitys
  • Mukana tupakansytytin adapteri, kaksi avainta ja USB-kaapeli

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A9+ ja lisävarusteita. Telineessä on lukitusmahdollisuus ja sen voit kääntää horisontaalisesti tai vertikaalisesti. Telineen pidikkeessä on kallistuskäännin, jolla voit helposti säätää kulmaa paremman katselun saavuttamiseksi.

Telineen mukana tulee USB-kaapeli ja tupakansytytin adapteri. Voit yhdistää USB-kaapelin tai tupakansytytin adapterin ajoneuvon USB-pistorasiaan tai 12/24V-pistorasiaan. Tupakansytytin adapterissa on kaksi USB-porttia: USB-A ja USB-C -portit. Sinulla on täysi pääsy kameraan ja kaikkiin painikkeisiin, kun laite on telineessä. Mukana myös kaksi avainta. Laite on helppo liu'uttaa paikoilleen pidikkeeseen niin, että se kytkeytyy lataukseen. Se on myös helppo ottaa pois pidikkeestä autosta poistuttaessa.

Teline kääntyy 17 astetta ja pyörii 360 astetta henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Liitäntälevy on 42x50 mm ja siinä on 4 mm AMPS-reiät. Valmistettu korkealaatuisesta mustasta ABS/asetaalimuovista. Aseta tablettiteline helposti autoosi ja lähde huoletta työmatkoille ja käytä esimerkiksi tablettisi navigointiominaisuuksia turvallisesti.

Tuotekoodi

752389