Caterpillar CAT S61
Caterpillar CAT S61

Caterpillar CAT S61

Ammattilaistason vaativiin olosuhteisiin kehitetty lämpökamerapuhelin varustettuna hyödyllisillä ominaisuuksilla, kuten sisäilman laadun mittauksella ja laser-etäisyysmittarilla. Iskun-, veden- ja pölynkestävä runko takaa huolettoman käytön rakennustyömaalla.

CAT S61 - lämpökamerapuhelin todelliselle tekijälle

Yleinen kuvaus

  • Sisäänrakennettu lämpökamera
  • Laser-etäisyysmittari
  • Sisäilman laadun mittaus
  • Iskun-, veden- ja pölynkestävä runko
  • 24 kk takuu näytölle

Ammattikäyttöön ja kovia olosuhteita kestämään suunniteltu CAT S61 on hyödyllisiä ominaisuuksia täyteen ahdettu monikäyttöinen työkalu, jota ei tarvitse käsitellä silkkihansikkain. Laite kestää pudotukset jopa 1,8 metristä, upotukset 3 metriä syvään veteen, äärilämpötilat (-25°C - 55°C), sekä hiekan, pölyn ja lian.

Sisäänrakennettu lämpökamera näyttää teräväpiirtotarkkuudella lämmönlähteet aina 400°C asti, ja mahdollistaa helposti esimerkiksi lämmönhukkapisteiden, mahdollisten kosteusvaurioiden ja eristyspuutteiden todentamisen, tai ylikuumentuneiden sähkölaitteiden havaitsemisen. Flir Lepton -tekniikkaa käyttävän lämpökameran kuva on myös mahdollista jakaa suoraan muiden käyttäjien puhelimien ruuduille.

Laitteen toimintoihin kuuluu myös sisäilman laadun mittaus, josta CAT S61 ilmoittaa automaattisesti epäpuhtauksien noustessa liian korkeiksi. Mittaus kattaa myös lämpötilan ja ilmankosteuden. Puhelimen selkämyksestä löytyvällä, käytännöllisellä laser-etäisyysmittarilla selvität hetkessä kahden pisteen välimitan 8 metriin saakka.

Nyt saat lisäksi 24 kuukauden takuun puhelimesi näytölle. Näytön korjauksen saa ostokuittia vastaan ja takuu koskee CAT S31, S41, S60 ja S61 -malleja.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,2 tuuman Full HD IPS-näyttö, Corning Gorilla Glass 5 -lasi

Resoluutio

1920 x 1080 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android Oreo

Suoritin

Qualcomm SD630 (kahdeksan ydintä, 2,2 GHz)

Muisti

4 Gt käyttömuisti + 64 Gt tallennustila (Laajennettavissa microSD-kortilla - käyttää toisen SIM-korttipaikan)

Kamera

16 megapikselin takakamera automaattitarkennuksella ja kaksois-led-salamalla, 8 megapikselin etukamera vakiotarkennuksella, Flir Lepton -lämpökameratekniikka

Video

3840 x 2160 pikseliä (30 fps)

Painikkeet

Kyljessä virtapainike, äänenvoimakkuuden säätimet ja ohjelmoitava painike. Edessä koti-, takaisin- ja viimeisin sovellus -painikkeet

Akkukapasiteetti

4500 mAh litium-ioni-akku, Quick Charge 4.0 -pikalataus

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac, 2,4G/5G), USB-C, USB-OTG, Bluetooth 5.0, 3,5 mm audioliitäntä)

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle, 600/150 Mbit/s

Navigointi

GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS, SBAS

NFC

Kyllä

SIM-kortin tyyppi

Nano-SIM (kaksi korttipaikkaa)

Mitat

150 x 76 x 13 mm

Muuta

Laser-etäisyysmittaus, sisäilman laadun mittaus, kiihtyvyys- ja läheisyysanturit, ympäristön valotunnistin, kompassi, gyroskooppi, sijainti, barometri, veden- ja pölynkestävä runko (IP68 & IP69 -luokitus), pudotuskestävyys 1,8 m, kesto äärilämpötiloissa (-25°C - 55°C) jopa 24h ajan, (MIL SPEC 810G -luokitus)