Contour RollerMouse Pro 3 -hiiriohjain
Contour RollerMouse Pro 3 -hiiriohjain

Contour RollerMouse Pro 3 -hiiriohjain

RollerMouse Pro 3 -hiiriohjainta käytetään näppäimistön alapuolella, joten hiirtä ei tarvitse kurotella. Tämä vähentää niskaan ja sormiin kohdistuvaa kuormitusta.

Contour RollerMouse Pro 3 - ergonominen hiiriohjain

Yleinen kuvaus

  • Sopii täysikokoisille näppäimistöille
  • Viisi ohjelmoitavaa painiketta
  • Tehosta työergonomiaasi hiiriohjaimen avulla

RollerMouse Pro 3 -hiiriohjain on kehitetty vaativia tehtäviä varten, joissa tarvitaan toistuvia liikkeitä. Se on hyvä vaihtoehto ammattilaiselle tai kenelle tahansa, joka käyttää hiirtä pitkiä aikoja päivittäin. RollerMouse Pro 3 -hiiriohjainta käytetään näppäimistön alapuolella, joten hiirtä ei tarvitse kurotella. Tämä vähentää niskaan ja sormiin kohdistuvaa kuormitusta. RollerMouse Pro 3 -hiiriohjaimen leveys tekee siitä erityisen sopivan täysikokoisille näppäimistöille ja tekee näppäimistön käyttämisestä miellyttävää.

RollerMouse Pro 3 -hiiriohjaimessa on hyödyllisiä toimintoja, kuten yhdellä napsautuksella toimivat kopioi- ja liitä-painikkeet, kolme eri tila-asetusta ja mahdollisuus säätää napsautusherkkyyttä ja osoittimen nopeutta. Voit valita kymmenestä osoittimen nopeudesta (600 - 2400 dpi) käyttämällä nopeuden säätöön tarkoitettua painiketta keskellä. Siniset valot kertovat, mikä nopeus sinulla on käytössä. Voit säätää napsautukseen tarvittavaa voimaa eli napsautusherkkyyttä hiiren alla sijaitsevalla kytkimellä. Liu'uta kytkintä, kunnes herkkyys on sinulle sopiva.

Alumiinipohja estää hiiren liukumista. Hiiressä on tekonahkainen rannetuki, joka on koko hiiren levyinen. Vierityspyörä liikkuu ketterämmin, joten sillä on helpompi liikkua sivulla. RollerMouse Pro 3 -hiiriohjaimen mukana tulee kumipäällysteiset näppäimistön säätöpalat, joiden päällä hiiri pysyy tukevasti paikoillaan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

RM-PRO3

Liitäntä

USB, Plug-and-Play

Muuta

Painikkeiden määrä: 8

Liiketarkkuus: 2400 dpi

Suorituskyky: Reaaliaikainen herkkyyskytkin 600/800/1000/1200/1400/1600/1800/2000/2400 dpi

Ominaisuudet

Vierityspyörä, irrotettava kämmentuki, kopiointipainike, liimaa-painike, 5 ohjelmoitavaa painiketta, HID-käyttötila, monta kursorinopeutta, Oikea- ja vasenkätiselle, 3 tila-asetusta (PC-tila / MAC-tila / HID-tila (Linux)

Mitat ja paino

48.8 cm x 9.9 cm x 2.9 cm

670 g

Takuu

24 kk