Contour Wireless Unimouse -pystyhiiri
Contour Wireless Unimouse -pystyhiiri

Contour Wireless Unimouse -pystyhiiri

Contour Design on suunnitellut Unimouse-hiiren kitkatoimisen nivellyksen sellaiseksi, että voit valita neljästä vaihtoehdosta itsellesi parhaiten sopivan asennon edistämään työergonomiaa.

Contour Wireless Unimouse -pystyhiiri - Edistä työergonomiaasi

Yleinen kuvaus

  • Nivelletty peukalotuki
  • Ohjelmoitavat painikkeet
  • Edistä työergonomiaa

Asennon vaihtaminen on yksi ergonomian kulmakivistä. Contour Design on suunnitellut Unimouse-hiiren kitkatoimisen nivellyksen sellaiseksi, että voit valita neljästä vaihtoehdosta itsellesi parhaiten sopivan asennon. Voit vaihtaa asentoa vaivattomasti lennossa ja välttää kuormittamasta samoja lihaksia ja jänteitä staattisilla työasennoilla.

Unimousen patentoidun nivellyksen ansiosta voit säätää rungon kallistuskulmaksi 35-70 astetta. Kitkatoimisen nivellyksen ansiosta asento on vakaa ja silti helposti säädettävissä.

Nivelletyn peukalotuen (ATS - Articulating Thumb Support) ansiosta vältät tyvinivelen kivut ja muut rasitusvammat. Kolmiakselinen peukalotuki mukautuu vaivattomasti erikokoisiin ja -muotoisiin kämmeniin, minkä ansiosta hiirtä ei tarvitse puristaa missään asennossa.

Kehityksen kärkeä edustavan Pixart-anturin (PMW3330) ansiosta hiiri toimii vaivattomasti lähes millä tahansa alustalla ja jopa kahdeksan metrin työskentelyetäisyydellä. Osoittimen nopeuden voit valita itsellesi sopivaksi kymmenestä vaihtoehdosta.

Kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja kitkattomasti toimiva vierityspyörä päästävät luovuutesi valloilleen. Räätälöitävät painikkeet sopivat lähes kaikkiin tehtäviin ja mukautuvat juuri sinun tarpeisiisi.

Litiumionipolymeeriakku toimii yhdellä latauksella jopa kolme kuukautta. Yhdistetyn data- ja latauskaapelin ansiosta voit ladata hiiren työskennellessäsi ja välttää näin käyttökatkot. Älykkään "Smart Sleep" -akkujärjestelmän ansiosta hiirtä voi käyttää pitkään langattomasti, sillä hiiri siirtyy automaattisesti lepotilaan kun sitä ei käytetä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

UNIMOUSE-WL

USB-langaton vastaanotin

Liitäntä: USB, 2.4 GHz

Toimintaetäisyys enintään: Jopa 8 m

Liikkeen havaitsemistekniikka: Infrapuna

Hiiren ominaisuudet

Vierityspyörä, akun ilmaisin, on/off -virtakytkin, 6 ohjelmoitavaa painiketta, säädettävä kallistuskulma, irrotettava micro-USB-kaapeli, Pixart PMW 3330 optinen pelianturi, articulating thumb support, Smart Sleep -akkujärjestelmä, 6 ohjelmoitavaa painiketta.

Herkkyys

Reaaliaikaisen herkkyyden säätö 1 dpi:n välein, reaaliaikainen herkkyyden säätö 800/1000/1200/1400/1600/1800/2000/2200/2400/2800 dpi

Akku

Litiumpolymeeri, 470 mAh

Akun kesto jopa 3 kuukautta

Takuu

24kk

Sisältyvät lisävarusteet

Micro-USB-kaapeli, USB - micro-USB -sovitin