Dell Vostro 5410
Dell Vostro 5410

Dell Vostro 5410

Dell Vostro 5410 on erinomainen kannettava yrityskäyttöön ja liikkuvaan työhön. Näppärän muotoilunsa ansiosta se on helppo ja turvallinen kuljettaa mukana sekä entistä nopeamman suorituskyvyn ja I5-1135G7 -suorittimen ansiosta hoidat vaativimpiakin tehtäviä missä tahansa liikutkin.

Dell Vostro 5410 – kestävä ja kevyt kannettava, joka kulkee helposti mukanasi

Yleinen kuvaus

  • 14 tuumainen LED-taustavalaistu FHD-näyttö
  • Intelin i5-1135G7 -prosessori
  • Paranneltu jäähdytysjärjestelmä
  • Luotettava tietoturva
  • 36 kk takuu

Dell Vostro 5410 tuo eteesi nopean ja suorituskykyisen kannettavan, jonka ansiosta voit keskittyä, luoda ja pitää yhteyttä kollegoihisi entistä tehokkaammin ja paremmin. Huipputarkka ja silmille ystävällinen 14 tuuman LED-taustavalaistu näyttö on luotu esittämään sisällöt paremmalla kirkkaudella ja värintoistolla miellyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi. Kapeat reunat maksimoivat näytön pinta-alan, joka mahdollistaa sulavamman käytön esimerkiksi toisen monitorin kanssa. Intelin i5-1135G7 -prosessori antaa tehoa monipuolisten ja raskaiden tehtävien suorittamiseen ja Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tukee uusimpia ohjelmia ja ominaisuuksia.

Vostro 5410:lla teet sujuvasti töitä ilman huolta ylikuumenemisesta. Koneen jäähdytysjärjestelmässä on kaksi lämpöputkea ja tuulettimissa on aiempaa enemmän lapoja. Roisketiivillä näppäimistöllä varustettu alumiininen kone on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa paikasta A paikkaan B, oli se sitten rakennustyömaa tai normaali toimistotila. Tietosuojaominaisuudet on asetettu etusijalle tämän koneen suunnittelussa. Trusted Platform Module 2.0 on emolevyyn asennettava yritystason suojaussiru, jolla varmistat datasi säilymisen turvassa.

Tällä koneella on pidennetty kolmen vuoden takuu. Dell ProSupport -tukipalvelu huolehtii työasemasi ongelmattomasta toimivuudesta jopa 36 kuukauden ajan, sisältäen teknisen tuen puhelimitse kellon ympäri sekä omissa toimitiloissasi tapahtuvan on-site-korjauspalvelun. Vian ilmetessä laitettasi ei tarvitse lähettää mihinkään, vaan ammattilainen tulee suoraan luoksesi ja hoitaa korjauksen kätevästi paikan päällä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

X6FN9-010

Näyttö

14 tuuman LED -valaistu

Näytönohjain

Intel Iris Xe Graphics

Suoritin

Intel Core I5-1135G7

Muisti

8 GB keskusmuistia integroituna emolevylle

Tallennus

256 GB SSD PCIe NVMe M.2

Yhteydet

Wlan 802.11ax (2x2), Bluetooth 5.1

Liitännät

1xHDMI, 1xKuuloke/mikrofoni, 1xRJ-45, 2xUSB-A 3.2, 1xUSB-C (Virransyötöllä)

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Akku

4-kennoinen akku, 54 Wh

Muuta

HD-webkamera yksityisyyssulkimella, Trusted Platform Module 2.0 -turvasiru, sormenjälkitunnistin, Taustavalaistu roiskesuojattu näppäimistö

Mitat ja paino

32,1 x 21,3 x 1,8 cm

1,44 kg

Takuu

Kolmen vuoden Dell ProSupport NBD On-Site -palvelulaajennus