Dell XPS 13 2-in-1
Dell XPS 13 2-in-1

Dell XPS 13 2-in-1

13,3 tuuman kokoluokassaan hämmästyttävän pienikokoinen tehokannettava, joka toimii 360 astetta kääntyvän QHD-kosketusnäyttönsä ansiosta myös tablettina.

Dell XPS 13 2-in-1 - tehokannettava rajattomilla käyttömahdollisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • Kirkas 13,3 tuuman InfinityEdge QHD -kosketusnäyttö
  • Monipuoliset käyttötavat mahdollistava 360 asteen sarana
  • 36 kk tekninen tuki ja paikan päällä suoritettavat huollot

Tabletin ketteryyden ja tehokannettavan suorituskyvyn yhdistävä Dell XPS 13 2-in-1 on täydellinen valinta monipuoliseen ja liikkuvaan työ- sekä viihdekäyttöön. Lähes reunattoman, huipputarkan ja kirkkaan InfinityEdge QHD -kosketusnäyttönsä ansiosta laite on huomattavasti pienikokoisempi kuin useimmat vastaavan näyttökoon kannettavat.

Rungon ympäri 360 astetta kääntyvä sarana mahdollistaa ainutlaatuiset käyttömahdollisuudet - laite muuntuu käden käänteessä kannettavasta tietokoneesta tabletiksi, pystytuella tai ilman. 7. sukupolven Intel Core i7 2-ydinsuoritin takaa vakuuttavan suorituskyvyn tuottavaan työskentelyyn, kuin myös viihteen parissa rentoutumiseen. Passiivijäähdytyksen ansiosta XPS 13 2-in-1 on käytössä täysin äänetön.

Dell ProSupport -tukipalvelu huolehtii työasemasi ongelmattomasta toimivuudesta jopa 36 kuukauden ajan, sisältäen teknisen tuen puhelimitse kellon ympäri sekä omissa toimitiloissasi tapahtuvan on-site-korjauspalvelun. Vian ilmetessä laitettasi ei tarvitse lähettää mihinkään, vaan ammattilainen tulee suoraan luoksesi ja hoitaa korjauksen kätevästi paikan päällä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuote

Dell XPS 13 2-in-1

Tuotekoodi

X008X_3PS

Näyttö

13,3 tuuman InfinityEdge QHD -kosketusnäyttö, 360 asteen sarana

Prosessori

7. sukupolven Intel Core i7 2-ydinsuoritin, sisäänrakennettu Intel HD Graphics 615 -näytönohjain

Keskusmuisti

16 Gt LPDDR3 1866MHz

Kiintolevy

512 Gt M.2 PCIe NVMe SSD

Liitännät

1 kpl Thunderbolt 3 (USB-C), 1 kpl USB-C (Gen2), microSD-muistikortinlukija, kuulokeliitäntä

Paino

1240 g

Yhteydet

Intel Wireless-AC 8625, Bluetooth 4.2

Muuta

Taustavalaistu ja roiskesuojattu näppäimistö, HD-webkamera ja kaksi digitaalista mikrofonia, sisältää yhden Dell USB-C - USB-A 3.0 -adapterin, sormenjälkilukija, rungossa kiinnikepaikka valinnaiselle vaijerilukolle, Energy Star sekä EPEAT -sertifioitu, passiivijäähdytyksen ansiosta kone on täysin äänetön, tuki valinnaiselle aktiivi-kosketuskynälle

Mitat

304 x 199 x 8 mm

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Professional (64-bit)

Takuu

3 vuoden kansainvälinen ProSupport-on-site-takuu, vasteaika seuraava työpäivä