Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri
Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri
Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri
Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri
Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri

Dreame L10 Ultra Vacuum Robot -robotti-imuri

Dreame L10 Ultra Vacuum -robotti-imuri hoitaa kotisi tai toimistosi siisteyden ylläpidon erinomaisella tarkkuudella. Imurissa on moppaustoiminto automaattisella puhdistuksella ja kuivauksella, innovatiivinen tyhjennysteknologia sekä edistyksellinen navigointi.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut644,00 €

Dreame L10 Ultra Vacuum -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Edistyksellinen LiDAR-navigointi
  • Moppien automaattinen puhdistus ja kuivaus
  • Innovatiivinen DualBoost 2.0 -tyhjennysteknologia
  • Moppien nosto ja matontunnistusteknologia

Ohuesti muotoiltu DreameBot L10 Ultra -robotti-imuri hoitaa puolestasi sekä pölysäiliön tyhjennyksen että likaisten moppityynyjen puhdistuksen ja kuivauksen. Tämän ansiosta se on täydellinen kumppani kodin monipuoliseen siivoukseen ja vieläpä täysin automaattinen sellainen. Pyörivien moppien ansiosta se hankaa sitkeimmätkin tahrat irti lattioista, ja suurten pöly- ja vesisäiliöiden sekä tehokkaan akun ansiosta se kykenee siivoamaan jopa 200 m² kokoisia koteja.

DreameBot L10 Ultra on varustettu äärimmäisen voimakkaalla 5300 Pa imuteholla, jonka ansiosta se imuroi lattioiden pienimmätkin raot sekä lemmikkien karvat ongelmitta. Näppärä imutehon automaattinen säätö takaa, että L10 Ultra sopeutuu mihin tahansa ympäristöön, ja 5200 mAh akkukapasiteetin sekä jopa 210 minuutin yhtäjaksoisen imuroinnin ansiosta se soveltuu suuremmankin kodin tarpeisiin. Matolle siirtyessään robotti-imuri nostaa märät mopit ylös sekä lisää imutehoaan, minkä ansiosta syvällekin kaivautuneet pölyt saavat kyytiä ja vesi ei vahingoita arvokkaita mattoja.

DreameBot L10 Ultra -robotti-imuri tekee roskien keräämisestä ja säilömisestä helpompaa kuin koskaan ennen. Robotti-imuri tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti tyhjennysaseman suureen 3 litran kokoiseen pölypussiin, joka mahduttaa sisälleen roskia ja pölyä jopa 60 päivän ajalta. Näin sekä vältyt jatkuvalta roskien vienniltä että nautit huolettomasta siivouksesta päivästä toiseen. Pölypussi sulkeutuu erittäin tiiviisti, mikä estää pölyhiukkasten eksymisen takaisin huoneilmaan sekä pitää epämiellyttävät hajut loitolla.

Modernin teknologian ansiosta L10 Ultra -robotti-imuri suunnistaa kotisi lattioilla älykkäästi. Sen päivitetty LiDAR-navigointi sekä erityinen matontunnistusteknologia mahdollistavat sulavan siirtymisen matoille sekä erilaisten esteiden, kuten kenkien, johtojen ja lelujen, väistelyn. LiDAR-navigoinnin avulla robotti-imuri myös luo kodistasi tarkan 3D-kartan, mikä edistää sen vaivatonta liikkumista ympäri kotiasi.

Saat käyttöösi yhä monipuolisempia toimintoja, kun yhdistät robotti-imurin Dreamehome-sovellukseen tai ääniohjaukseen. Sovelluksesta voit tarkastella karttaa, asettaa no-go-alueita, luoda haluamiasi aikatauluja ja rutiineja siivoukselle, mukauttaa erilaisia siivoustiloja sekä luoda kartan useammalle kodin kerrokselle. Näin DreameBot L10 Ultra mukautuu täysin sopivaksi sinun arkeesi. Robotti-imuri on yhteensopiva myös Amazon Alexa-, Siri- ja Google Assistant -virtuaaliassistenttien kanssa, joiden avulla voit ohjailla sitä myös äänikomentojen avulla.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

RLS6LADC-6


Ominaisuudet

Imuteho 5300 Pa

Akku 5200 mAh

Jopa 160 minuuttia käyttöaikaa yhdellä latauksella


Pölysäiliön tilavuus 350 ml

Vesisäiliön tilavuus 80 ml

Mitat (S x L x K) 35 x 35 x 9,7 mm

Imurin paino 3,7 kg


Takuu

24kk