E-sim YRITYKSILLE

Helppo ja vaivaton digitaalinen SIM-kortti

Elisa on tuonut eSIM-kortin myös yritysliittymiin. Sähköinen eSIM toimii kuten tavallinen SIM-kortti, mutta käyttöönotto tapahtuu digitaalisesti. Digitaaliset SIM-kortit on rakennettu valmiiksi puhelimen tai älylaitteen sisälle ja liittymä aktivoidaan sähköisesti eSIM-kortille.

Yritykset voivat ottaa Elisan eSIM:in käyttöön esimerkiksi uusimmissa iPhone- ja iPad-malleissa sekä Samsung Galaxy Watch -älykellossa. Tulevaisuudessa eSIM tulee tarjoamaan uusia mahdollisuuksia mm. jatkuvasti kehittyvien IoT-laitteiden käytössä, kun eSIM vie vähemmän tilaa ja virtaa.

kysy lisää

Mitä hyötyä eSIM tuo yrityksille?

Eri liittymät töihin ja vapaalle

Uusissa iPhone-malleissa on dual-SIM-toiminnallisuus, jolloin puhelimeen voi kytkeä kaksi eri liittymää. Toinen liittymistä toimii perinteisellä SIM-kortilla ja toinen elektronisella eSIM:illä. Näin voit aktivoida samaan puhelimeen yhden liittymän työkäyttöön ja toisen henkilökohtaiseen elämään.

Työntekijät saavat eSIMin nopeasti

eSIM nopeuttaa liittymien päivitystä yrityksen työntekijöille. Jatkossa työntekijöiden ei tarvitse enää odottaa fyysisen SIM-kortin saapumista postissa, kun eSIMin käyttöönotto voidaan tehdä etänä. Tämä helpottaa etenkin yrityksissä, joissa tehdään paljon liikkuvaa työtä tai toimipisteet ovat kauempana.

Missä laitteissa eSIM toimii?

e-sim-toimii-jo-monissa-laitteissa

Elisan eSIM toimii yritysliittymissä kaikissa normaalia eSIM-aktivointia tukevissa puhelimissa ja muissa laitteissa.

Apple Watch ei tässä vaiheessa ole tuettujen laitteiden joukossa.

e-sim-kortti-yrityksille

Miten saan eSIM-kortin yritykselleni?

eSIM-liittymän hankkiminen

  • Uuden liittymän yhteydessä eSIM-kortti on maksuton.
  • Olemassa oleviin liittymiin asiakas voi myös ottaa eSIM:in käyttöön. SIM-vaihdon yhteydessä veloitetaan normaali SIM-vaihtomaksu, kuten perinteisen SIM-kortin tapauksessakin.
  • Huom: Mobiilivarmenne ei toimi tällä hetkellä eSIM-liittymissä.

eSIM-kortin käyttöönotto

  • eSIM-kortti kytketään päälle QR-koodilla.
  • Jos olet yrityksesi nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, näet Yritysten OmaElisasta kaikki yrityksesi työntekijöiden liittymät ja QR-koodit.
  • Riippuen yrityksesi sopimuksesta, työntekijäsi saa oman eSIM:n QR-koodin joko Työntekijän OmaElisasta tai lähetämme sen työntekijän sähköpostiin.