Ezviz EB8 4G-valvontakamera
Ezviz EB8 4G-valvontakamera
Ezviz EB8 4G-valvontakamera
Ezviz EB8 4G-valvontakamera

Ezviz EB8 4G-valvontakamera

Ezviz EB8 4G -valvontakamera toimii langattomasti nopealla 4G -yhteydellä, on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön sekä sisältää valvontaa valtavasti tehostavan älykkään liiketunnistuksen.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut265,00 €

Älykäs Ezviz EB8 4G -valvontakamera

Yleinen kuvaus

  • Langaton valvontakamera 4G -yhteydellä
  • Älykäs liiketunnistus
  • Sisä- ja ulkokäyttöön (IP65)

HUOM! Laitteen mukana tuleva SIM-kortti on tarkoitettu vain henkilöasiakkaille, sitä ei voi avata Y-tunnukselle. Jos haluat liittymän yrityksesi nimiin niin tilaa tästä yritysasiakkaiden Laitenetti -liittymä

Älykäs Ezviz EB8 4G -valvontakamera mahdollistaa loistavan ja luotettavan valvontakokemuksen. Tämä innovatiivinen kamera on varustettu ladattavalla 10 400 mAh:n litiumakulla ja kääntyvällä optiikalla, tarjoten ensiluokkaisen kuvanlaadun niin päivällä kuin yölläkin.

Asennus on nyt vaivatonta kiitos SIM-kortin ja akkukäytön, jotka mahdollistavat monipuoliset asennusmahdollisuudet. Sisäänrakennetun GPS-vastaanottimen ansiosta voit helposti tarkistaa kameran sijainnin. Käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi seuraamalla EZVIZ-sovelluksen ohjeita.

EB8 tarjoaa 340 asteen horisontaalisen ja 65 asteen vertikaalisen näkyvyyden, mikä takaa kattavan yleisnäkymän ympäristöstäsi. Värillinen yökuvaus auttaa tunnistamaan kohteen jopa 15 metrin etäisyydeltä, kun taas mustavalkoisella kuvalla pystytään havaitsemaan jopa 15 metrin päähän.

Tämä kamera tallentaa enemmän yksityiskohtia kuin perinteiset kiinteät kamerat, tarjoten näin luotettavan ja laaja-alaisen suojauksen. Liittämällä kameran EZVIZ-sovellukseen voit tallentaa, suojata ja jakaa kuvia muiden kanssa sekä säätää kameran asetuksia ja liiketunnistusvyöhykkeitä vaivattomasti. Voit myös tarkastella kameran kuvaa ja tallenteita EZVIZ PC Studio -ohjelmalla.

Kamerassa on paranneltu liiketunnistustekniikka, joka tunnistaa ihmishahmot reaaliajassa. Kun havaitaan liikettä määritetyllä alueella, saat välittömän hälytyksen.

EB8:n kompakti muotoilu ja huomaamaton kotelo sopivat täydellisesti ympäristöön. Säänkestävyys tekee siitä ihanteellisen valinnan Pohjoismaisiin olosuhteisiin (-20 C - 50 C ), kestäen tuulen, sateen ja lumen.

Sisäänrakennettu mikrofoni tallentaa äänet selkeästi, joten voit nähdä ja kuulla tapahtumat pihallasi, missä ikinä oletkin. Kaksisuuntainen puheyhteys lisää kommunikaatiomahdollisuuksia.

Tämä kamera hyödyntää edistyksellistä H.265 videopakkaustekniikkaa, tarjoten parempaa kuvanlaatua puolta pienemmällä kaistanleveydellä ja tallennustilalla verrattuna aiempaan standardiin (H.264). Kamera tukee jopa 512 GB MicroSD-korttia.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CS-EB8-R100-1K3FL4GA

Ominaisuudet

4G / 3G SIM-korttipaikka

2k resoluutio

max. resoluutio 2304 x 1296

10 400 mAh ladattava akku

GPS

Frame rate max 15 fps

Värillinen ja mustavalkoinen yökuvaustila (värillinen 15 m, mustavalkoinen 15 m)

MicroSD-korttipaikka, max 512 GB

Linssi F 1.6

Pan: 340 astetta, Tilt: 65 astetta

Videon pakkausformaatit H.265 / H.264

Tuotteen mitat: 183 x 116 x 166 (mm)

Tuotteen paino: 835 g

IP65-luokitus

Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin, kaksisuuntainen ääni

Älykäs integraatio Google Assistant ja Amazon Alexa

EZVIZ CloudPlay Storage

Takuu

24 kk