Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukello
Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukello

Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukello

Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukellosta seuraat kaikkia tärkeimpiä hyvinvointiisi liittyviä tietoja. Tarkkaile unenlaatuasi ja aseta erilaisia urheilullisia tavoitteita, jotta pysyt mahdollisimman virkeänä ja voit paremmin. Power Glass aurinkolatauksella saat lisää virtaa kelloosi ulkoilun ohella.

Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukello - kuntoiluun- ja ulkoiluun soveltuva apuväline

Yleinen kuvaus

  • Täysikokoinen 1,3 tuuman näyttö
  • Power Glass Aurinkolataus
  • Luotettavat terveyden mittausominaisuudet
  • Kestävä ja mainio akunkesto

Garmin Fenix 7 Solar -GPS-urheilukellon avulla huolehdit hyvinvoinnistasi ja aktiivisuudestasi vuorokauden ympäri markkinoiden parhaimpien seurantaominaisuuksien avulla. Garmin tarjoaa sinulle erittäin luotettavan ja monipuolisen treenikaverin pitämään huolen siitä, että saat kaiken irti tekemisestäsi ja voit saavuttaa tavoitteesi. Älykkäiden painikkeiden ja kätevän kosketusnäyttöliittymän mahdollistamana navigoit helposti kellosi näytöllä ja voit valikoida helposti sinulle sopivimmat treeniohjelmat ja ominaisuudet käyttöösi. Kello tarjoaa sinulle päiväsi aikana vinkkejä ja ylläpitää seurantaa mm. sykkeestäsi, hengityksestäsi ja stressitasostasi, joiden perusteella voit optimoida toimintaasi.

Fenix 7 Solar -kellossa on erinomainen 1,3 tuuman karaistusta lasista valmistettu suuri näyttö ja jopa 18 päivän akunkesto älykello-ominaisuuksien päällä ollessa. Akkuun saat vielä lisäpuhtia aurinkoenergian avulla toimivasta Power Glass aurinkolatauksesta. Kello pysyy täten aina rinnallasi, jotta saat navigoitua kaupungilla, tarkistettua ilmoituksesi ja vaikka maksettua ostokset Garmin Pay -lähimaksulla. GPS -ominaisuuden ollessa kokoajan päällä, akkua riittää 57 tunniksi. Urheilullisen ja terveen elämäntavan ylläpitoa varten käytössäsi on tavoitteisiisi mukautuvat valmennustoiminnot ja unen seuranta, jotta voit tasapainottaa työtä ja vapaa-aikaa. Voit muokata kellosta itsesi näköisen erilaisten kellotaulujen ja sovellusten avulla, jotka voit löytää Connect IQ -kaupasta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02540-11 Tummanharmaa-Musta

Näytön koko

1,3 tuumaa, tarkka ja terävä transflektiivinen MIP

260 x 260 kuvapistettä

Karkaistu lasi

Akku

Ladattava litiumioniakku

Akunkesto jopa 18 päivää (älykello)

Akunkesto jopa 57 tuntia (GPS + älykello)

Power lasi Aurinkolataus

Paikannus

GPS, GLONASS, Galileo

Vesitiiviys

SWIM, 10 ATM

Kehys ja Runko

47mm

Ruostumaton teräs

Kuituvahvisteinen polymeeri ja takakansi ruostumattomasta teräksestä

Ranneke

QuickFit-yhteensopivat rannekkeet

Silikoniranneke: Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on 125-208 m

Paino

79 g

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kk materiaalin ja työn virheettömyystakuu