Garmin Lily Sport Edition
Garmin Lily Sport Edition

Garmin Lily Sport Edition

Pienikoinen ja tyylikäs älykello täydentää asukokonaisuuden. Näytön kuviollisen pinnan alta tulee esiin yhdellä napautuksella terävä kosketusnäyttö.

Garmin Lily Sport Edition – Tyylikäs ja pienikokoinen

Yleinen kuvaus

  • Kevyt, pienikokoinen
  • Näet puhelut, tekstiviestit ja yhteisöpalvelujen ilmoitukset suoraan kellossasi
  • Akunkesto jopa 5 päivää
  • Kattavat terveydentilan ja hyvinvoinninseurantaominaisuudet

Lily on pienikokoinen, tyylikäs älykello. Rannetta heilauttamalla tai sormella napauttamalla tyylikkään, kuviollisen pinnan alta tulee esiin kirkas kosketusnäyttö, joka taas häviää näkyvistä, kun sitä ei käytetä. Saapuvat puhelut, tekstiviestit ja sähköposti-ilmoitukset näkyvät näytöllä. Älykello näyttää askelmäärää, unta, sykettä, energiatasoa, naisten hyvinvointia koskevat tiedot ja paljon muuta. Laitteen akku kestää jopa 5 päivää. Pienikoinen ja tyylikäs älykello täydentää asukokonaisuuden. Näytön kuviollisen pinnan alta tulee esiin yhdellä napautuksella terävä kosketusnäyttö. Käyttäjä oppii ymmärtämään paremmin kehonsa toimintaa seuraamalla seuraavia tietoja: hengitys, Pulse Ox, energiataso, kuukautiskierto, raskaus, nesteytys, stressitaso, uni ja syke (sisältää hälytyksen liian korkeasta/matalasta sykkeestä). Älykkäät ilmoitukset saapuvista puheluista, tekstiviesteistä, kalenterimuistutuksista, jne.

Laitteessa on urheilusovellus mm. joogaa, pilatesta, cardiotreeniä, hengitysharjoituksia varten; yhdistetään yhteensopivan älypuhelimen GPS:ään ulkoilmassa tehtyjen kävely- ja juoksulenkkien, jne. tarkkaa seurantaa varten. Jos jotain sattuu, avustustoiminto lähettää reaaliaikaiset sijaintitiedot tallennetuille yhteyshenkilöille; LiveTrack-toiminnolla ystävät ja perheenjäsenet pääsevät seuraamaan reaaliaikaisesti ulkoilmassa tapahtuvia liikuntasuorituksia.

Kello yhdistetään yhteensopivan älypuhelimen GPS:ään ulkoilmassa tehtyjen kävely- ja juoksulenkkien, jne. seurantaa varten.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Lily Sport Edition

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Garmin Lily Sport Edition

Tuotekoodi

010-02384-10 Vaalea Kulta/Valkoinen

010-02384-11 Ruusukulta/Hiekka

010-02384-12 Violetti

Näyttö

TFT LCD Interaktiivinen musta-valkonäyttö

240 x 201 kuvapistettä

Materiaalit

Linssi: Corning Gorilla Glass 3 -lasi

Hihna: Silikoni (14 mm, vaihdettava)

Akku

Akunkesto älykellotila: enintään 5 päivää

Suojaus

Uinti 5 ATM

Mitat ja paino

Kotelo: 3,5 x 3,5 x 1,0 mm

Paino 24 g