Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello Musta-Tummanharmaa
Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello Graniitinsininen-Hopea
Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello Graniitinsininen-Hopea
Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello Musta-Tummanharmaa

Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello

Venu 2 -malliston laitteiden avulla löydät kehon ja mielen tasapainon. GPS-älykellossa on kattavat hyvinvoinnin ja suoritusten seurantaominaisuudet, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, mitä kehossa tapahtuu.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut338,00 €

Garmin Venu 2 45 mm -GPS- älykello, joka inspiroi aktiivisuuteen

Yleinen kuvaus

  • GPS-älykello kirkkaalla AMOLED-näytöllä
  • Terveydentilan seuranta ympärivuorokautisesti
  • Voit tallentaa lempimusiikkiasi kellon muistiin
  • Pitkällä akunkestolla

Venu 2 -malliston laitteiden avulla löydät kehon ja mielen tasapainon. GPS-älykellossa on kattavat hyvinvoinnin ja suoritusten seurantaominaisuudet, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, mitä kehossa tapahtuu. Löydä uusia tapoja treenata käyttämällä kellon animoituja harjoituksia ja yli 25 sisäliikunta- ja GPS-urheilusovellusta.

GPS-älykellon sisäiseen muistiin pystyt tallentamaan mielimusiikkiasi. Et tarvitse puhelinta, vain pariliitetyt langattomat kuulokkeet (lisävaruste). Laitteiden akunkesto on erinomainen. Venu 2:n akku kestää jopa 11 päivää. Venu 2-mallin akku kestää jopa 11 päivää älykellotilassa ja jopa 8 tuntia GPS-tilassa musiikin kanssa. Älykellon lataus tapahtuu nopeasti ja siinä on virransäästötila.

Laitteen kattaviin hyvinvoinnin seurantaominaisuuksiin kuuluvat hyvinvoinnin tilannekuva, Body Battery -energiatason seuranta, unenlaadun pisteytys, stressitason seuranta, jne.

Seuraa eri univaiheita, sykettä, stressitasoa, Pulse Ox-anturia ja hengitystä. Laite pisteyttää unen laadun ja antaa vinkkejä siitä, miten unen laatua voisi parantaa. Sitten voit luoda raportin tiedoista yhteensopivaan älypuhelimeen ladatussa Garmin Connect -sovelluksessa.

Turvallisuus- ja seurantaominaisuuksiin kuuluvat tapahtumien rekisteröinti (ulkoliikuntalajeissa) ja avustustoiminto, jotka lähettävät käyttäjän reaaliaikaisen sijainnin valituille yhteyshenkilöille.

Näet puhelut, tekstiviestit ja some-ilmoitukset suoraan kellon näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan Android- tai iOS-älypuhelimeen.

Lataa jopa 650 kappaletta kelloon, mm. soittolistoja Spotify-, Amazon Music- tai Deezer-suoratoistopalveluista. Musiikkia voi kuunnella ilman puhelinta, kun laite on pariliitetty langattomiin kuulokkeisiin (lisävaruste).

Uusia keinoja pitää itsesi liikkeessä. Laitteesta löytyy yli 25 sisäliikunta- ja GPS-sovellusta, mm. kävely, juoksu, pyöräily, HIIT-harjoittelu, uinti, golf, vaeltaminen ja sisäkiipeily.

Mukauta kellosi tyyliisi hankkimalla Connect IQ -kaupastamme kellotauluja, sovelluksia ja widgetejä ja yhdistä Garmin Connect-sovellukseen yhteensopivassa älypuhelimessa hyvinvointi- ja suoritustietojen yksityiskohtaista tarkastelua varten.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Garmin Venu 2 45 mm -GPS-älykello

Tuotekoodi

010-02430-10 Graniitinsininen-Hopea

010-02430-11 Musta-Tummanharmaa

Näyttö

AMOLED, 416 x 416 pikseliä

Corning Gorilla Glass 3

Ranneke

22 mm vakio quick-release rannekkeet

Materiaali

Ruostumaton teräs (kehys), Kuituvahvisteinen polymeeri (kotelo), Silikoni (ranneke)

Mitat

45,40 x 45,40 x 12,20 mm

sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 135-200 mm

Paino

49 g

Vesiluokitus

5 ATM

Navigointi

GPS, GLONASS, Galileo

Akku

Älykellotila: jopa 11 päivää

GPS-tila musiikkiominaisuus käytössä: jopa 8 tuntia

GPS-tila ilman musiikkiominaisuutta: jopa 22 tuntia

Älykellon akunsäästötila: enintään 12 päivää

Yhteydet

Bluetooth, ANT+, Wi-Fi

Yhteensopivuus

iPhone (iOS 11.0 tai uudempi), Android (4.4 versio tai uudempi, Bluetooth 4.0 versio tai uudempi)

Takuu

12 kk