Garmin Vivoactive 3
Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3 -GPS-älykellossa on erinomaiset ominaisuudet hyvinvoinnin ja arjen aktiivisuuden seurantaan. Helppokäyttöisen ja trendikkään kellon kanssa kehität kuntoasi monipuolisten sovellusten avulla. Voit myös lukea viestit ja sähköpostit suoraan ranteestasi puhelinta vilkuilematta.

Garmin Vivoactive 3 – hyvinvoinnin ja arjen aktiivisuuden seurantaan

Yleinen kuvaus

  • 15 esiladattua urheilusovellusta
  • Älykkään ilmoitukset suoraan ranteeseen
  • GPS-seuranta kelloon yhdistetyn puhelimen kautta
  • Garmin Pay -lähimaksusovellus

Garmin Vivoactive 3 -GPS-älykellossa on erinomaiset ominaisuudet hyvinvoinnin ja arjen aktiivisuuden seurantaan. Garmin Chroma Display -näyttö on valmistettu kestävästä lasista, ja kellon toiminoja on helppo käyttää sormella pyyhkäisemällä. Trendikkään kellon kanssa voit kehittää kuntoasi monipuolisten sovellusten avulla ja seurata kehittymistäsi.

15 esiladattua urheilusovellusta tarjoavat laadukkaat ja monipuoliset ohjelmat aktiivisuutesi ja kuntosi kasvattamiseksi aina pyöräilystä lenkkeilyyn tai vaikka vesijuoksuun. GPS-kellon avulla voit seurata ilman puhelinyhteyttä valitsemasi lajin tehoa, matkaa, kestoa ja toistoja.

Vivoactive 3 -älykellon voi synkronoida älypuhelimen kanssa, jolloin voit hoitaa työasioita suoraan ranteestasi. Kelloon voi ohjata ilmoitukset, viestit, sähköpostit tai jopa puhelut, jolloin sinun ei tarvitse vilkuilla puhelintasi kokouksissa tai auton ratissa. Arkea helpottaa kätevä lähimaksuominaisuus Garmin Pay.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Vivoactive 3.

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Garmin Vivoactive 3

Tuotekoodi

010-01769-20 (valkoinen), 010-01769-10 (musta)

Näyttö

Kosketusnäyttö 30,4 mm (1,2 tuumaa). 240 x 240 kuvapistettä.

Materiaali

Corning Gorilla Glass 3 -lasi (linssi), silikoni (hihna), kuituvahvisteinen polymeeri tai ruostumaton teräs (kotelo), stainless steel (kotelon kehys)

Mitat

kotelon koko 43,4 x 43,4 x 11,7 mm. Ympärysmitta 127-204 mm.

Paino

43 g

Akunkesto

GPS-tila: enintään 13 tuntia. Älytila: enintään 7 päivää.

Vesiluokitus

5 ATM

Navigointi

GPS, GLONASS, GALILEO, kompassi

Muuta

Garmin Pay -lähimaksuominaisuus, kuukautiskierron seuranta, lämpömittari, kiihtyvyysmittari, Garmin Elevate -rannekesykemittari, barometrinen korkeusmittari

Yhteydet

Bluetooth Smart ja ANT+

Yhteensopivuus

iPhone, Android

Väri

musta tai valkoinen

Takuu

24 kk