Harman Kardon Onyx Studio 6
Harman Kardon Onyx Studio 6

Harman Kardon Onyx Studio 6

Hienostuneessa Harman Kardonin Bluetooth-kaiuttimessa yhdistyvät tyyli ja mukavuus. Sen IPX7-vesitiiviin rakenteen ansiosta sitä voi käyttää kotona huoletta missä tahansa. Kaiutin tarjoaa 8 tuntia musiikin toistoaikaa yhdellä latauksella ja langattoman dual sound -äänentoiston.

Harman Kardon Onyx Studio 6 - Mahtavalla äänentoistolla

Yleinen kuvaus

  • Langaton Dual Sound -äänentoisto
  • Ensiluokkaiset materiaalit
  • Integroitu alumiinikahva
  • Jopa 8 h akun kesto

Harman Kardon Onyx Studio 6 -kaiutin on modernisti muotoiltu kaiutin jossa IPX7-luokitus ja laite tarjoaa musiikkia jopa 8 h yhdellä latauksella. Kaiuttimessa on ensiluokkainen tekstiilipäällyste ja alumiininen kädensija, josta sitä on helppo kantaa. Hienostuneessa Bluetooth-kaiuttimessa yhdistyvät tyyli ja mukavuus. Sen IPX7-vesitiiviin rakenteen ansiosta sitä voi käyttää kotona huoletta missä tahansa. Kaiutin tarjoaa 8 tuntia musiikin toistoaikaa yhdellä latauksella ja langattoman dual sound -äänentoiston.

Voit yhdistää langattomasti kaksi Harman Kardon Onyx Studio 6 -kaiutinta musiikkielämyksen parantamiseksi. Ikonisesti mutta hienovaraisesti muotoiltu Harman Kardon Onyx Studio 6 on täydellinen valinta kaikkiin sisätiloihin.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Harman Kardon Onyx Studio 6.

Tekniset tiedot

Äänentoisto

Kaiutinelementit: 1 kpl 120 mm:n bassoelementti, 1 kpl 25 mm:n diskanttielementti. Nimellisteho: 1 kpl 50 W RMS Bi-amp (vaihtovirtatila). Taajuusvaste: 50 Hz - 20 kHz (-6 dB). Häiriöetäisyys: 80 dB A-painotettu.

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 4.2

Akkukapasiteetti

3283 mAh, jopa 8 h käyttöä yhdellä latauksella, latausaika 5 tuntia

Muuta

Vedenpitävä (IPX7-luokitus)

Pakkauksen sisältö

Harman Kardon Onyx Studio 6 langaton kaiutin, virtasovitin, pikaopas, turvallisuustiedote, takuukortti

Mitat ja paino

284mm x 291mm x 128mm

2.9kg

Tuotekoodi

HKOS6GRYEP harmaa,

HKOS6BLKEP musta,

HKOS6BLUEP sininen

Takuu

Valmistajan takuu 24 kk