Harman Kardon Onyx Studio 7
Harman Kardon Onyx Studio 7

Harman Kardon Onyx Studio 7

Harman Kardon Onyx Studio 7 -kaiuttimen kanssa uppoudut rytmiin ylivoimaisella akustisella tarkkuudella. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Onyx 7 sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Kaiutin on myös helppo ottaa mukaan, ja tyylikäs anodisoitu kahva helpottaa kaiuttimen kantamista ja toimii samalla tukevana jalustana.

Harman Kardon Onyx Studio 7 - jopa 8 tuntia musiikkia

Yleinen kuvaus

  • Ensiluokkainen stereoäänentoisto
  • Tyylikäs muotoilu
  • Langaton Bluetooth-suoratoisto
  • Akunkesto jopa 8 tuntia

Harman Kardonin maineikkaan kannettavan kaiutinsarjan uusimpaan versioon on lisätty kaksi diskanttielementtiä. Nyt Onyx 7 luo illuusion immersiivisestä, monisuuntaisesta äänimaisemasta. Uppoudu rytmiin ylivoimaisella akustisella tarkkuudella. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Onyx 7 sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Kaiutin on myös helppo ottaa mukaan, ja tyylikäs anodisoitu kahva helpottaa kaiuttimen kantamista ja toimii samalla tukevana jalustana.

Tyylikkäästi muotoiltu Harman Kardon Onyx Studio 7 tarjoaa kaksi diskanttielementtiä kauniiseen stereoääneen. 8 tuntia kestävän akun avulla voit liikkua vapaasti sinne, mihin musiikki sinut kuljettaa. Kuuntele suosikkisoittolistojasi tai yhdistä kaksi Onyx Studio 7 -kaiutinta, jotka luovat täydellisen äänimaiseman joka tilanteeseen.

Kaksinkertaista musiikilliset mahdollisuutesi liittämällä kahden langattoman Bluetooth-laitteen soittolistat kannettavaan Onyx 7 -kaiuttimeen, joka antaa äänentoistolle lisätehoa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Harman Kardon Onyx Studio 7.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

HKOS7BLKEP musta,

HKOS7BLUEP sininen,

HKOS7GRYBSEP harmaa

Elementit

1 x 120 mm:n bassoelementti, 2 x 25 mm:n diskanttielementti

Teho

50 W

Bluetooth

Versio 4.2

Taajuusvaste

50Hz-20 kHz (-6 dB)

Akku

Litiumionipolymeeriakku 11,70 Wh akku

Mitat

268,0 x 302,5 x 159,5 mm

Paino

3,2 kg