Harman Kardon Onyx Studio 8 Musta
Harman Kardon Onyx Studio 8 Musta
Harman Kardon Onyx Studio 8 Champagne
Harman Kardon Onyx Studio 8 Champagne
Harman Kardon Onyx Studio 8 Musta

Harman Kardon Onyx Studio 8

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Onyx Studio 8 mukautuu sulavasti kaikkiin tiloihin. Kaiuttimen vertaansa vailla oleva akustinen tekniikka tuottaa täyteläistä ääntä missä tahansa ympäristössä, kuuntelitpa suosikkimusiikkiasi tai soitit kristallinkirkkaita neuvottelupuheluita.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut322,50 €

Harman Kardon Onyx Studio 8

Yleinen kuvaus

  • Täyteläinen äänentoisto
  • Ympäristöön mukautuva kalibrointi
  • Tyylikäs muotoilu

Harman Kardonin vertaansa vailla oleva akustinen tekniikka tuottaa täyteläistä ääntä missä tahansa ympäristössä, kuuntelitpa suosikkimusiikkiasi tai soitit kristallinkirkkaita neuvottelupuheluita.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Onyx Studio 8 mukautuu sulavasti kaikkiin tiloihin. Tyylikäs alumiinikahva mahdollistaa kaiuttimen vaivattoman kuljettamisen huoneesta toiseen sekä se toimii kaiuttimelle myös tukevana alustana.

Virran kytkettäessä päälle, Onyx Studio 8 kalibroituu automaattisesti käyttöympäristöönsä varmistaen parhaan mahdollisen äänenlaadun. Kun siirrät kaiuttimen huoneesta toiseen ja kytket virran päälle, Onyx Studio 8 kalibroi itsensä automaattisesti äänentoiston optimoimiseksi.

Bluetoothin avulla voit helposti yhdistää kaksi laitetta ja soittaa niistä vuorotellen vaikkapa suosikkimusiikkiasi. Voit myös yhdistää kaksi Onyx Studio 8 -kaiutinta toisiinsa langattomasti, niin saat laajemman ja tarkemman stereoäänikokemuksen. 8 tunnin akunkeston ansiosta mitään ei jää enää kuulematta, vaikka neuvottelisit selkeiden handsfree-puhelujen avulla tai nautiskelisit lempisoittolistastasi koko päivän.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

HKOS8BLKEP Musta, HKOS8CPNEP Champagne

Elementit

Elementit: 1 x 120 mm:n bassoelementti, 2 x 20 mm:n diskanttielementti

Teho

50 W RMS

Bluetooth

Versio 5.2

Taajuusvaste

50Hz-20 kHz (-6 dB)

Akku

Litiumionipolymeeriakku 11,70 Wh akku

Mitat

312 x 275,8 x 163,8 mm

Paino

3,52 kg