Honor Pad X8 4G
Honor Pad X8 4G
Honor Pad X8 4G

Honor Pad X8 4G

Muotoilultaan ohut ja kevyt Honor Pad X8 4G -tabletti kulkee kätevästi mukanasi missä tahansa. Tabletin näyttö on laaja ja selkeä, mutta vähennetyn sinisen valon ansiosta myös äärimmäisen silmäystävällinen.
Reilusti verkkokaupan varastossa
6,90€/kk
Omavastuu 89 €. Ei määräaikaisuutta.

Turvaa laitteesi rikkoutumisen varalta - yllättävän vahingon sattuessa saat uutta vastaavan laitteen rikkoutuneen tilalle yhdellä soitolla. Katso tarkemmat tiedot.

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut6,67 €

Honor Pad X8 4G - Kompakti tabletti silmäystävällisellä näytöllä

Yleinen kuvaus

  • Ohut ja kevyt muotoilu
  • Tehokkaat stereokaiuttimet
  • Honor FullView -näyttö
  • Vähemmän sinistä valoa

Honor Pad X8 4G -tabletissa on 10,1 tuuman HONOR FullView -näyttö, joka on varusteltu laajalla kuvaruudulla, terävällä ja mukautuvalla näyttötekniikalla ja moni-ikkuna-toiminnolla, jolla voit avata useita sovelluksia samanaikaisesti. Tabletti on muotoilultaan kevyt, ohut ja tyylikäs. Noin 7,55 mm ohut ja 460 g kevyt muotoilu on suunniteltu kämmenen kaarevuuden mukaan, joten laite tuntuu erityisen mukavalta kannatella.

Pad X8 äänentoistosta vastaavat tehokkaat stereokaiuttimet, joilla kuulet äänen yksityiskohdat myös meluisissa ympäristöissä. Laitteen HONOR Histen audio tukee älykästä viritystä, joka korottaa äänenlaadun tavallista korkeammalle tasolle.

Kahdeksan ytimisen prosessorin ja edistyksellisen Magic UI 6.1 -järjestelmän ansiosta tabletti kohdistaa järjestelmäresurssit loogisesti, tarjoaa parannetun käyntinopeuden ja käyttää muistitilaa tehokkaasti. HONOR Sharen avulla siirrät tietoja HONOR-matkapuhelimien, tulostimien ja muiden laitteiden välillä nopeasti ja vaivattomasti.

Silmiensuojaustilojen ansiosta haitallista sinistä valoa on tavallista vähemmän, jolloin ruudun katsomisesta johtuva silmiesi väsyminen on minimoitu. Laite on TÜV Rheinlandin sertifioima matalan sinisen valon vuoksi. Voit hyödyntää myös e-kirjatilaa, joka älykkäästi säätää kontrastia, kirkkautta, värilämpötilaa ja muita parametreja tuodaksesi sinulle parhaan mahdollisen ruutukokemuksen.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5301AETF

Näyttö

10,1 WUXGA

Resoluutio 1920 x 1200

Käyttöjärjestelmä

Magic UI 6.1, perustuu Android 12

Suoritin ja muisti

MediaTek MT8786 Octa-core

64Gt sisäistä muistia (tuki enintään 1 Tt muistikortille)

4 Gt RAM- eli käyttömuistia

Akku

5100 mAh

SiM

Nano-SIM

Mitat ja paino

240.2mm (W) x 159mm (H) x 7.55mm

460 g

Kameraominaisuudet

Takakamerat: 5 MP (f/2.2)

Etukamera: 2 MP (f/2.4) Front Camera

Tietoliikenne

Tuki 4G-mobiililaajakaistayhteydelle

WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC

Bluetooth 5.1

Navigointi ja liitettävyys

GPS / AGPS / GLONASS / BDS / GALILEO -tuella

USB TYPE-C 2.0

Media- ja ääniominaisuudet

HONOR Histen 6.1

Sound Effect

Kaksi kaiutinta with Smart PA and Stereo

Sisäänrakennettu mikrofoni

Takuu

24 kk