Tarjous - säästä 230 €

HP EliteBook 840 G6
HP EliteBook 840 G6

HP EliteBook 840 G6

Täyttä suorituskykyä ja erinomaisia tietoturvaominaisuuksia! Liikkuvan ammattilaisen tehokas työpari kulkee helposti mukana, ja kevyt alumiinirunko painaa vain alle 1,5 kiloa.

HP EliteBook 840 G6 – tietoturvaa ja suorituskykyä liikkuville ammattilaisille

Yleinen kuvaus

  • Erinomaiset turvaominaisuudet
  • Tehokas Intel Core i5-8265U
  • Kevyt, paino vain 1,48 kg
  • 3. sukupolven Sure View -näytönsuoja
  • 3 vuoden On-site-takuu korjaa laiteviat omissa toimitiloissasi

Hyödynnä tarjous ja säästä 230 €, norm. hinta 1 220 € (alv. 0). Tarjous voimassa toistaiseksi.

HP EliteBook 840 G6 on pakattu täyteen suorituskykyä ja varusteltu erinomaisin tietoturvaominaisuuksin. Kevyellä kannettavalla on turvallista työskennellä myös toimiston ulkopuolella, eikä se paina laukussa kuin vajaa 1,5 kiloa. Tehokas Intel Core i5-8265U -suoritin ja Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tuovat sujuvuutta työskentelyyn, ja kattavat liitäntämahdollisuudet sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

Suojaudu hetkessä visuaaliselta hakkeroinnilta integroidulla 3. sukupolven HP Sure View4 -näytön tietoturvasuojalla. Voit suojata näytön yhdellä painikkeen painalluksella, jolloin ympärilläsi olevat eivät voi nähdä näytön sisältöä.

HP:n itsekorjaavien, laitteistopohjaisten ja hallittavien suojausratkaisujen avulla suojaat tietokoneesi haittaohjelmilta. Esimerkiksi HP Sure Start ja HP Sure Click auttavat suojaamaan BIOSista selaimeen: HP Sure Click turvaa haitallisilta verkkosivuilta sekä suojaa vain luku -muodossa olevien Microsoft Office- ja PDF-liitteiden haittaohjelmilta ja viruksilta.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

6XD93EA#AK8

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Muisti

8 Gt:n DDR4-2400 SDRAM -muisti

Tallennus

256 Gt:n PCIe NVMe M.2 SSD

Näyttö

14 tuuman WLED-taustavalaistu heijastamaton Full HD UWVA -näyttö

Suoritin

Intel Core i5-8265U -prosessori

Näytönohjain

Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain (1,6 GHz, jopa 3,9 GHz Intel Turbo Boost -tekniikalla, 6 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)

Akku

50 Wh litium-ioniakku

Yhteydet

Intel Dual Band Wireless-AC 22260 Wi-Fi 6 (2x2) ja Bluetooth 5 -yhdistelmä, Intel I219-V GbE

Liitännät

2 USB 3.1 -porttia, Thunderbolt-liitäntä (USB Type-C -liitin), RJ-45-portti, 1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä, HDMI 1.4b -portti, telakkaliitäntä, verkkovirtaliitäntä

Ääni

Bang & Olufsen, kaksi stereokaiutinta, kolmen mikrofonin järjestelmä

Paino

1,48 kg

Suojauksen hallinta

Absolute persistence module, HP DriveLock ja Automatic DriveLock, HP-sormenjälkitunnistus, käynnistyksenaikainen todennus, käynnistymistä edeltävä todennus, sisäinen TPM 2.0 -turvasiru, HP Sure Click, Windows Defender, HP Sure Start, HP Sure Run, HP Sure Recover, HP BIOSphere, HP Client Security, HP Sure Sense

Väri

hopea

Takuu

3 vuoden On-site-takuu korjaa laiteviat omissa toimitiloissasi