Huawei FreeBuds Pro 2 -langattomat kuulokkeet
Huawei FreeBuds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet, jotka optimoivat kuuntelukokemuksen täydelliseksi juuri sinulle tilanteesta riippumatta. Rikkaalla äänentoistolla varustettuja kuulokkeita on helppo kuljetta mukana missä tahansa.

Huawei FreeBuds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Optimaalinen äänentoisto tilanteesta riippumatta
  • Latauskotelon avulla akunkesto jopa 30 tuntia
  • Edistyksellinen melunvaimennus ja tajuuskorjain

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden avulla saat täyteläisen elämyksen kaikesta kuuntelemastasi audiosta. Äänen diskantti, basso ja kaikki muut yksityiskohdat kuulostavat hämmästyttävän rikkailta näiden kätevien bluetooth-kuulokkeiden välityksellä. Jopa 990 kbps:n siirtonopeuden tuella ääni on laadultaan uskomattoman puhdasta.

Luunjohtumismikrofonilla, kolmella lisämikrofonilla ja Huawein ainutlaatuisella syvän hermoverkon (DNN) melunvaimennusalgoritmilla, joka on oppinut yli 600 miljoonaa ääninäytettä, kuulokkeesi pitävät poissa kaikenlaiset häiriöäänet aina meluisasta liikenteestä tuulisiin olosuhteisiin. Edistyksellinen melunvaimennus ja taajuuskorjain säätävät langattomien kuulokkeiden vaimennustason ja äänenvoimakkuuden optimaaliseksi pystyen havaitsemaan korvakäytävän rakenteen, käyttötavan ja ympäröivän melun, jotta jokainen nuotti toistuu täydellisesti.

Akunkesto latauskotelon avulla on parhaimmillaan jopa 30 tuntia. Täyden akun saavuttamiseen latauskotelon avulla menee vain tunti. Voit halutessasi yhdistää kuulokkeet Bluetoothin kautta kahteen Android, iOs tai Windows-laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa reaaliajassa valitsemasi kahden laitteen välillä.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Huawei FreeBuds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

Valkoinen 55035972

Hopea 55035974

Sininen 55035976

Taajuusalue

14 Hz - 40,000 Hz

Mitat ja paino

Kuuloke 29,1 mm x 21,8 mm x 23.7 mm - 5.9 g

Latauskotelo 70 mm x 67.9 mm x 24.5 mm - 52.1 g

Akku

580 mAh (latauskotelo)

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Latauskortelon latausportti

USB-C, tukee myös langatonta latausta

Takuu

12kk