Huawei Mateview 28 4K UHD -näyttö
Huawei Mateview 28 4K UHD -näyttö

Huawei Mateview 28 4K UHD -näyttö

Huawei Mateview 28 tuuman 4K UHD -näyttö on moderni ja luova ratkaisu työtilaasi. Kompakti ja esteettinen muotoilu tekevät työskentelystäsi vaikuttavaa ja tehokasta. Helpot liitännät ja yksinkertaistettu laitehallinta mahdollistavat tehokkaan ja fiksun käyttökokemuksen.

Huawei Mateview 28" 4K UHD -näyttö langattomalla projisoinnilla

Yleinen kuvaus

  • Supertarkka 4K Ultra-HD -näyttö
  • Langaton projisointi
  • Kattavat liitännät
  • Helppo hallinta sormen pyyhkäisyllä

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Huawei Mateview 28" 4K UHD -näyttö tuo eteesi upeita yksityiskohtia. 28,2 tuuman Real Color näytöllä on 3:2 kuvasuhde, joka tuottaa 1,5 miljoonaa pikseliä enemmän kuin tavallisessa 4K-näytössä. Voit nauttia entistä paremmin työstäsi suuremmalla näyttöalalla. 94 prosentin näyttö-runko-suhde ja 6 mm ohuet reunat antavat konaisvaltaisen katselukokemuksen ja auttavat näyttöä sopimaan moderniin sisustukseen. Huawei MateView 28 tuo eloisuutta suunnitteluprojekteihisi, videoiden katseluun ja valokuvien muokkaamiseen 98% DCI-P3-elokuvatasoisen väriasteikon avulla. Näytöltä voit tarkasti katsella yli 1,07 miljardia väriä, VESA DisplayHDR 400 -sertifioinnin ja erittäin kirkkaan 500 nitin tukemana.

Voit projisoida kannettavan tietokoneen näytön langattomasti Huawei MateView -näyttöön Full HD tasoiseksi ilman suurta viivettä. Teet työstäsi helpompaa jakamalla visiosi suuremmalle näytölle modernissa työtilassasi. Jopa Huawei-puhelimen saa kosketuksella yhdistettyä näyttöön ja näet puhelimen näkymän suurena kuvana ja voit käyttää kaikkia sovelluksiasi ja muokata tiedostoja helposti hiirellä ja näppäimistöllä.

Hallitse sormella kätevästi MateView-toimintoja ja -asetuksia intuitiivisella kosketuksella. Pyyhkäise kahdella sormella siirtyäksesi MateView-työpöydältä kannettavan näyttöön, sitten puhelimen näyttöön ja takaisin. Voit liittää kaikki lisälaitteet yhdellä USB-C-portilla ja yhdistää erilaisiin ääni- ja videolaitteisiin sekä muihin laitteisiisi, jotta saat uskomattoman nopean tiedostonsiirron ja käänteisen latauksen ja säästyt johtojen aiheuttamalta sotkulta.

Huawei Mateview 28" 4K UHD -näyttö on valmistettu laadukkaasta alumiinistta ja näyttö sekä jalusta on yhdistetty toisiinsa vahvan, tarkasti suunnitellun ruostumattomasta teräksestä valmistetun saranan avulla. Voit helposti muuttaa näytön korkeutta ja kulmaa vain sormen painalluksella. Jalustaan sijoiteut kaksoiskaiuttimet tarjoavat rikkaan, selkeän ja mukaansatempaavan äänen sekä upean äänikokemuksen. Sisäänrakennetut kaksoismikrofonit vaimentavat ympäristön kohinaa ja parantavat samalla äänen selkeyttä.

Oletko kuluttaja? Tilaa Huawei Mateview 28" 4K UHD -näyttö tästä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

53060276

Näyttö

28 tuumaa

Resoluutio 3840 x 2560

5000 nitiä

IPS paneeli

Kuvasuhde 3:2

Kontrastisuhde 1200:1

Kallistuskulma -5 - 20 astetta

Color gamut: 98% DCI-P3 (covering 100% sRGB)

Ominaisuudet

100 % sRGB-väriasteikko, Flicker Free -tekniikka, Crosshair Display, 90% DCI-P3, Low Blue Light technology, Delta-E < 2 -kalibrointi, 5-way joystick, dark field controls

Liitännät

HDMI port x 1

MiniDP port x 1

Full-function USB-C port x 1 (Output up to 20V/3.25A)

USB-A port x 2 (USB 3.2 Gen 1, output up to 5 V/1 A)

USB-C port x 1 (only for power supply)

3.5mm audio jack x1

WiFi 2.4 GHz and 5 GHz, 2x2 MIMO

Bluetooth 5.1

Digital microphone x 2; speaker x 2

Mitat ja paino

608.4 x 591.1mm x 182.0mm 6.2kg

Takuu

24 kuukauden valmistajan takuu