Huawei Watch 4 LTE -älykello
Huawei Watch 4 LTE -älykello

Huawei Watch 4 LTE -älykello

Huawei Watch 4 LTE -älykello on luotettava ja monikäyttöinen valinta päiviesi tueksi. Upea 1,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jopa 14 päivän akunkesto sekä yli 100 harjoitustilaa takaavat kokonaisvaltaisen käytön.

Huawei Watch 4 LTE – Monipuolinen älykello aktiiviselle liikkujalle

Yleinen kuvaus

  • Upea 1,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö
  • Jopa 14 päivän akunkesto
  • Yli 100 harjoitustilaa
  • Android- ja iOS -yhteensopiva

Huawei Watch 4 LTE -älykello on varustettu upealla ja käytännöllisellä 1,5 tuuman AMOLED-näytöllä. Kellon akun käyttöaika on vakiotilassa jopa kolme päivää ja erittäin pitkässä akunkesto-tilasssa jopa 14 päivää. Treenaamista varten voit tallentaa yli 100 harjoittelutilaa, ja laite tarjoaa myös GNSS-sijainnin, jotta voit seurata ulkoilureittiäsi.

Kello voi tallentaa erilaisia ​​ammattiharjoittelutietoja, kuten keston, kuljetun matkan, poltetut kalorit, tahdin, askeleen, sykealueen, aerobisen harjoittelun stressin, anaerobisen harjoittelun stressin, VO2Maxin ja palautumisasteen, mikä tekee harjoituksesta tieteellisempää. Huawein tieteeseen perustuva kuntojärjestelmä tarjoaa arvioita ja ehdotuksia lähtötason juoksijoille.

Tilaindeksi arvioi kattavasti tämänhetkistä fyysistä tilaasi harjoittelujakson jälkeen ja sen arvo muuttuu kertyneen harjoitusintensiteetin mukaan. Korkeampi harjoituksen intensiteetti osoittaa alhaisempaa tilaindeksiä. Tätä hakemistoa käytetään antamaan tieteellistä ohjausta ammatillisesta harjoittelusta. Voit yrittää saavuttaa optimaalisen tilaindeksin ennen urheilutapahtumaa valmistautuaksesi paremman suorituskyvyn saavuttamiseen.

Kellosta löytyy syvyysanturit virkistyssukellusta varten, ja ne tukevat reaaliaikaisia ​​syvyyden, nousunopeuden ja laskeutumisnopeuden mittauksia. Syvyysmittarilla voidaan mitata enintään 30 metrin syvyyttä.

Lisäksi tukenasi on lukuisia terveyden ja hyvinvoinninseurantaominaisuuksia, jotka tehostavat päivääsi. Esimerkiksi Huawein TruSeenTM 5.0+ älykäs sykemittaus antaa sinun saada oikea-aikaisia ​​hälytyksiä, kun sykkeesi on liian matala tai korkea. Se tukee yöuniseurantaa sinua häiritsemättä ja tarkkailee sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa parantaakseen terveyttäsi ja elinvoimaasi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

55020AMN musta

Näyttö

1,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö

466 x 466 pikseliä (PPI 310)

Mitat

Koko 46,2 × 46,2 × 10,9 mm

Hihnan koko 140-210 mm

Paino 47 g ilman hihnaa

Materiaali

Runko: ruostumaton teräskotelo, luja komposiittikuitutakakansi ja 3D-lasinäyttö

Hihna: fluorikumi ja nahka

Akku

530 mAh ei irrotettava litiumionipolymeeriakku

Jopa 3 päivän akunkesto vakiotilasssa

Jopa 14 päivän akunkesto erittäin pitkän akunkeston tilasssa

Sensorit

Kiihtyvyys

Gyroskooppi

Kompassi

Optinen sykesensori

Ympäristövalosensori

Barometri

Ihon lämpötila-anturi

ECG sensori

Syvyysanturi

Järjestelmävaatimukset puhelimelle

Android 6.0 tai uudempi

iOS 9.0 tai uudempi

Yhteydet

NFC- ja Wi-Fi-tuki

Bluetooth 5.2 BR+BLE

Kaiutin ja mikrofoni mm. puheluita varten

Vedenpitävyys

5 ATM vedenpitävyys

Valmistajan takuu

24 kuukautta