Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello
Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello
Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello
Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello

Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello

Huawein Watch 4 Pro -älykello upealla ja laadukkaalla titaanisella kotelolla ja hihnalla. Älykellossa on parhaimmillaan jopa 21 tunnin akunkesto ja yli 100 hyödyllistä harjoitustilaa.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut523,00 €

Huawei Watch 4 Pro Titanium -älykello - Älykkäitä ominaisuuksia ja huipputyylikäs muotoilu

Yleinen kuvaus

  • Uskomaton 1,5 tuuman AMOLED -kosketusnäyttö safiirilasilla
  • Titaaniseoksesta valmistettu kotelo ja hihna
  • Jopa 21 päivää kestävä akku
  • Yli 100 monipuolista ja tarkkaa harjoitustilaa

Titaaniseoksesta valmistetulla rungolla ja hihnalla varustettuun tyylikkääseen Huawei Watch 4 Pro -älykelloon kuuluu upea 1,5 tuuman AMOLED-näyttö ja sen akun käyttöaika on vakiotilassa jopa kolme päivää ja erittäin pitkässä akunkesto-tilassa jopa 21 päivää. Treenaamista varten voit tallentaa yli 100 harjoittelutilaa, ja laite tarjoaa myös GNSS-sijainnin, jotta voit seurata ulkoilureittiäsi.

Kellot tukevat GNSS-paikannusta ja tarjoavat useita ammattimaisia harjoitustiloja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia, triathlonia, vuoristovaellusta ja polkujuoksua. Yli 100 harjoitustilaa on käytettävissä räätälöitäväksi. Voit lisätä haluamasi harjoitustilat usein käytettyjen tilojen luetteloon tai poistaa ei-toivotut.

Kellot voivat tallentaa erilaisia ammattiharjoittelutietoja, kuten keston, kuljetun matkan, poltetut kalorit, tahdin, askeleen, sykealueen, aerobisen harjoittelun stressin, anaerobisen harjoittelun stressin, VO2Maxin ja palautumisasteen, mikä tekee harjoituksesta tieteellisempää.

Kelloissa on syvyysanturit virkistyssukellusta varten, ja ne tukevat reaaliaikaisia syvyyden, nousunopeuden ja laskeutumisnopeuden mittauksia. Syvyysmittarilla voidaan mitata enintään 30 metrin syvyyttä.

Laite tarjoaa kaksi esiasetettua apneaharjoitustaulukkoa, joiden avulla voit muokata ja tallentaa jokaisen harjoituskerran hengityksesi ja apnean keston, jolloin voit muokata henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaasi. Tukee sykkeesi ja SpO2-tietojen mittaamista ja tallennusta harjoituksen aikana.

Tilaindeksi arvioi kattavasti tämänhetkistä fyysistä tilaasi harjoittelujakson jälkeen ja sen arvo muuttuu kertyneen harjoitusintensiteetin mukaan. Korkeampi harjoituksen intensiteetti osoittaa alhaisempaa tilaindeksiä. Tätä hakemistoa käytetään antamaan tieteellistä ohjausta ammatillisesta harjoittelusta.

Harjoituskuormitus on yhtä kuin harjoitusaika kerrottuna harjoituksen intensiteetillä, ja se heijastaa tarkasti harjoituksen määrää ja harjoituksen vaikutusta kehoon.

Harjoittelun jälkeen näyttöön tulee aika, joka kestää kehon täydelliseen palautumiseen ja palautumisaste, joka heijastaa kehon väsymystä harjoituksen aikana.

Kellot tukevat yksilöllisempiä, käyttäjäystävällisempiä, tieteellisiä ja ammattimaisia älykkäitä juoksusuunnitelmia, jotka on räätälöity harjoitustavoitteidesi ja -aikojesi perusteella. Tällainen harjoitussuunnitelma säätää automaattisesti harjoittelun sisältöä ja seuraavien kurssien vaikeustasoa suorituksen, harjoittelun tilan ja palautteen perusteella ja tarjoaa yhteenvedot, joiden avulla saavutat tavoitteesi nopeammin.

Eriytetyt harjoitussuunnitelmat laaditaan esimerkiksi juoksijoiden henkilökohtaisten tietojen, juoksutavoitteiden ja juoksukykyjen perusteella, mikä mahdollistaa yksilöllisen ja tehokkaamman harjoittelun.

Huawein TruSeenTM 5.0+ älykäs sykemittaus antaa sinun saada oikea-aikaisia hälytyksiä, kun sykkeesi on liian matala tai korkea. Se tukee yöuniseurantaa sinua häiritsemättä ja tarkkailee sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa parantaakseen terveyttäsi ja elinvoimaasi.

Aloita EKG-mittaus valitsemalla EKG kellosi sovellusluettelosta ja painamalla elektrodia varovasti. Pidä sormesi kosketuksissa elektrodiin mittauksen aikana. Kun mittaus on päättynyt, kosketa lopetuskuvaketta ja katso yksityiskohtaista EKG-analyysiraporttia puhelimen EKG-sovelluksessa.

Kellot tukevat automaattista SpO2-tason tunnistusta ja tarkkailevat säännöllisesti SpO2-tason muutoksia päivän aikana. Käytössäsi on erillinen kortti, jonka avulla voit tarkastella historiallisia SpO2-tietoja ja pysyä ajan tasalla fyysisestä tilastasi.

Kellot tukevat 24/7 automaattista ihon lämpötilan seurantaa. Lämpötilaa seurataan jatkuvasti ja voit myös aloittaa yhden mittauksen. Kellosi hälyttää, jos se havaitsee, että sinulla on kuumetta.

TruSleep 2.0 tarkkailee jatkuvasti unenlaatuasi unen aikana, tarkkailee sykettäsi reaaliajassa, analysoi hengityksesi laatua unen aikana ja käyttää big data-analytiikkaa arvioidakseen unesi laatua. Huawein tekoälyteknologian avulla kellot tunnistavat tarkasti kuusi yleistä unihäiriötyyppiä ja tarjoavat yli 200 ehdotusta unen parantamiseksi sekä yksilöllisiä unipalveluita.

Analysoimalla sykevaihtelua HUAWEI TruRelax pystyy seuraamaan stressiä reaaliajassa ympäri vuorokauden hengitysharjoituksilla, jotka auttavat sinua vapauttamaan stressiä ja pysymään rentona jokapäiväisessä elämässä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

55020AMB Titaani

Näyttö

1,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö

466 x 466 pikseliä (PPI 310)

Materiaali

Runko: titaaniseoksesta valmistettu kotelo, keraaminen takakansi ja pallomainen safiirilasinäyttö

Hihna: Titaani ja komposiittimateriaalit

Akku

780 mAh ei irrotettava litiumionipolymeeriakku

Jopa 4,5 päivän akunkesto vakiotilasssa

Jopa 21 päivän akunkesto erittäin pitkän akunkeston tilasssa

Sensorit

Kiihtyvyys

Gyroskooppi

Kompassi

Optinen sykesensori

Ympäristövalosensori

Barometri

Ihon lämpötila-anturi

ECG sensori

Syvyysanturi

Yhteydet

NFC- ja Wi-Fi-tuki

Bluetooth 5.2 BR+BLE

Vedenpitävyys

5 ATM vedenpitävyys

Takuu

24 kk