Tehosta IoT-liittymien hallintaaTehosta IoT-liittymien hallintaa
Elisa IoT Connectivity Management Platform

Tehosta IoT-liittymien hallintaa

Elisa IoT Connectivity Management Platform on helppokäyttöinen IoT-alusta laiteliittymien hallintaan ja optimointiin. Portaalin avulla näet yrityksesi kaikki IoT-liittymät yhdestä paikasta, mikä tehostaa IoT-liittymien hallintaa.

Alustan kautta pystyt optimoimaan ja muokkaamaan yrityksesi IoT-liittymien tietoja sekä tilaamaan itsenäisesti uusia liittymiä suoraan portaalista. Alustan kautta voit myös seurata IoT-liittymien datakulutusta sekä asettaa erilaisia hälytyksiä ja automaatioita. Edistyksellinen raportointi ja automaatio tukevat liiketoiminnan kustannusten sekä datankäytön optimointia.

Tutustu Elisa IoT Connectivity Management Platformiin ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä ja kerromme IoT-alustasta lisää!

Pyydä demo IoT-alustasta

Joustava ratkaisu IoT-liittymien hallintaan

Elisa IoT Connectivity Management Platform on monipuolinen, joustava ja tarvittaessa räätälöitävä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Alustan avulla pystyt itsenäisesti tekemään muutoksia IoT-liittymiisi, jolloin säästät aikaa ja tehostat toimintaa.

IoT auttaa energiamittauksessa

Keskeiset ominaisuudet:

 • Reaaliaikainen IoT-liittymien hallinta – uusien IoT-liittymien tilaus sekä liittymien elinkaaren hallinta, nimeäminen ja ryhmittely.
 • Automaatiotoiminnallisuudet – aseta hälytyksiä esimerkiksi käyttöalueen, datan kulutuksen tai kapasiteetin perusteella.
 • Kattava raportointi ja visuaaliset dashboardit – seuraa kootusti liittymien käyttöä ja kulutusta selkeästä käyttöliittymästä.
 • Monipuolinen käyttäjähallinnointi – roolien, käyttöoikeuksien ja näkymien selkeä määrittely ja hallinta organisaatiosi sisällä.
 • Liikenteen määritykset – liittymät voivat esimerkiksi liikennöidä joko yleisessä internet-verkossa tai asiakkaan omassa APN:ssä. Oma APN tuo lisäsuojaa mahdollisia tietomurtoja ja -kalasteluita vastaan.
 • API-rajapinnat – alustan ominaisuuksia voidaan integroida yrityksesi omiin järjestelmiin Elisa Developer Portal API –työkalun avulla.

IoT Connectivity Management Platform -alustan hyödyt

 • Tieto on keskitetty yhteen paikkaan

  Kun hallitset IoT-liittymiä yhdestä paikasta, saat reaaliaikaisen tiedon liittymien toiminnasta ja kulutuksesta. Näin pystyt optimoimaan IoT-liittymien datankäyttöä sekä kustannuksia liiketoiminnan tehostamiseksi.

 • Pystyt reagoimaan poikkeamiin nopeasti

  IoT-alustan automaatiotoiminnallisuudet ja asetetut hälytykset mahdollistavat nopean reagoinnin poikkeustilanteissa. Näin ennaltaehkäiset riskejä ja varmistat toimintasi jatkuvuuden.

 • Kehitä toimintaa keskitetyllä datalla

  Voit seurata ja analysoida IoT-liittymien dataa suoraan visualisesta ja selkeästä käyttöliittymästä. Näin pystyt ennustamaan toimintoja paremmin sekä kehittämään toimintaasi keskitetyn datan ja kattavien raportointityökalujen ansiosta.

IoT mahdollistaa älykkäät ratkaisut yrityksille

Mihin voit käyttää IoT-liittymien hallinta-alustaa?

Elisan IoT-liittymällä voit liittää erilaiset laitteet mobiiliverkkoon. Laite voi olla esimerkiksi lämpö- tai vesimittari, hälytysjärjestelmä tai ilmanlaatusensori. Kun laite on liitetty mobiiliverkkoon, pystyt keräämään dataa näistä laitteista sekä niiden käytöstä. Pystyt myös hallinnoimaan laitteita etänä.

Esimerkiksi lämpömittariin liitetyn liittymän avulla voit lukea kiinteistön lämpötilan etänä ja myös säätää lämpötilaa etäältä käsin.

Pääset hallinnoimaan näiden IoT-liittymien toimintaa Elisan IoT Connectivity Platformissa. IoT-alusta tuo tehokkuutta laiteliittymien hallintaan – alusta helpottaa datan reaaliaikaista seurantaa sekä liittymien ketterää optimointia.

Haluatko nähdä demon palvelustamme?

Jätä yhteystietosi, niin esittelemme palveluamme tarkemmin:

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin Elisan ratkaisuihin

Elisan kaikki IoT-palvelut

IoT-laitteet

Elisa Business IoT