Elisa IP Vaihdeliittymä on SIP-tekniikkaa käyttävä puheyhteysElisa IP Vaihdeliittymä on SIP-tekniikkaa käyttävä puheyhteys
IP Vaihdeliittymä (SIP trunk)

SIP-yhteydellä asiakkaiden puhelut joustavasti valitsemaasi ympäristöön

Elisa IP Vaihdeliittymä on SIP-tekniikkaa käyttävä puheyhteys, jossa yrityksen viestintäjärjestelmän tai palvelun puhekanava yhdistetään yleiseen puhelinverkkoon. Yrityksen viestintäjärjestelmä voi olla esimerkiksi erilaiset sovelluspohjaiset puhelinvaihteet tai pilvipalvelut.

Elisa IP Vaihdeliittymä tukee Bring your own carrier (BYOC) -tyyppisten julkisten pilvipalvelujen liittämistä puhelinverkkoon.

Näitä ovat tyypillisimmin Microsoftin Teams ja ACS, Genesys Cloud ja muut pilvipalveluna tarjottavat toimiston tai toimialan viestintäpalvelut.

Voit lisätä Elisa IP Vaihdeliittymän yhteen tai useampaan toimipisteeseen. Tutustu palveluun ja kysy lisätietoja!

Miksi kannattaa valita Elisan IP Vaihdeliittymä?

Kustannustehokas tapa puhua

 
IP-puhelut ovat mahdollistaneet asiakkaiden puhekanavan tehokkaan integraation yrityksen IT:n ylläpitämiin viestintäjärjestelmiin.

Mahdollistamme laadukkaan ja sujuvan tavan työkalujen valintaan ja ylläpitoon joustavan sekä kustannustehokkaan puheyhteyden tukemana.

Moderni ja turvallinen

 
Elisan VoIP-ratkaisu on suunniteltu yrityskäyttöön. Meiltä saat käyttöösi aina uusimman tekniikan laadukkaasti ja luotettavasti.

Palvelumme toimivat varmistetussa tietoturvallisessa ympäristössä. Pilvipalveluiden puhe toteutetaan protokollasalattuna, joten puhelusi sisältö pysyy turvassa.

Joustava kokonaisuus


Elisan IP Vaihdeliittymään voi yhdistää erilaisia lisäpalveluita tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi tietoliikenneyhteyden voi varmistaa kiinteällä verkolla.

Yritysnumeropalvelulla voidaan ohjata tai varmistaa puhelut palvelukanavakohtaisesti, eli numero kerrallaan. Näin puhelut toimivat joustavasti yrityksesi käyttötarpeiden mukaan.

Mistä Elisan IP Vaihdeliittymä koostuu?

Mitä SIP tarkoittaa?

SIP on lyhenne sanoista Session Initiation Protocol. Kyseessä on puhe-, video- ja viestintäsovellusten käyttämä viestintäprotokolla yhteyksien luomiseksi, ylläpitämiseksi ja päättämiseksi.

Sopisiko VoIP-puhelinjärjestelmä yrityksellesi?


Ota yhteys myyntipalveluumme, niin kerromme lisää Elisa IP Vaihdeliittymän mahdollisuuksista.