Teams Phone (ent. Voice) tuo puhelut Teamsiin
Teams Phone

Teams Phone tuo työpuhelut ja tiimityöskentelyn yhteen paikkaan

Teams Phone (ent. Teams Voice) tehostaa yrityksen viestintää ja tiimityöskentelyä, kun kaiken viestinnän voi hoitaa yhdessä paikassa.

Elisa IP Vaihdeliittymällä voi yhdistää puhelinverkon Microsoft Teams -sovellukseen. Puhevaihteen ominaisuuksien käyttäminen onnistuu suoraan Teamsin kautta. Näin Teamsin käyttö laajenee ja puhelut voi hoitaa kollegoiden ja asiakkaiden kanssa entistä ketterämmin.

Teamsin puhelintoiminnallisuus sopii erinomaisesti hybridi- ja liikkuvan tietotyön tekijälle. Sitä voi käyttää niin toimistolla, kotona, kuin reissussa.

Elisan Operator Connectilla yhdistät Teamsin puhelinverkkoon joustavasti ja kustannustehokkaasti. Puhelinjärjestelmän ja kaiken tietotyön keskittäminen Teamsiin on mutkatonta.

Olisiko aika siirtyä nykyaikaiseen puhepalveluun myös teidän yrityksessänne?

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme on sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Elisa tarjoaa helpon tavan yhdistää puhelut Teams-palveluun

Hanki valmis Teams Phone -paketti Elisalta

Elisa Teams Phone tarjoaa Teams-puhelut helppona rajapintana yrityksellenne. Tarjoamme plug-and-play rajapinnan, jossa Microsoft Teams yhdistetään puhelinverkkoon tietoturvallisesti ja hallitusti. Näin saatte Teams-puhelut käyttöön kustannustehokkaasti ja huolehditte vain IT:n.

Elisa Operator Connectin käyttöönotto on nopeaa. Palveluun kuuluu yritysnumerot sekä yhteys julkiseen puhelinverkkoon. Voit tilata palvelun suoraan Azuren portaalista ja yhteys puhelinverkkoon määrittyy automaattisesti. IT määrittää vain Teams-käyttäjät ja mahdolliset vastausryhmät (Response group).

Operaattorina meillä on pitkä kokemus luotettavista puheratkaisuista ja osaamme ennaltaehkäistä puhekanavan ongelmat.

Teams Phone - monipuolinen puheratkaisu

 • Yrityspuhelut Teams-kanavaan

  Teams puheyhteydellä työntekijät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita Teams-sovelluksen kautta. Näin työntekijät voivat siirtyä ketterästi tiimityöskentelyistä puheluihin ja toisin päin.

 • Edulliset puhelut ulkomaille

  Teams Phone sopii hyvin kansainväliseen liiketoimintaan.

  Ulkomaanpuheluiden kustannukset laskevat, kun eri maiden kollegat voivat soittaa puhelut verkon kautta.

 • Turvallinen pilvipalvelu

  Teams puheyhteydellä on luotettava ja tietoturvallinen puheratkaisu. Teams päivittyy säännöllisesti aina uusimpaan versioon ja Elisa varmistaa laadukkaan puhelurajapinnan saatavuuden.

Miten soitan puheluita Teams Phonella?

Miten soitan puheluita Teams -palvelulla?

Puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen Teams Phonella on helppoa.

Näin palvelu toimii:

 • Jokainen käyttäjä saa oman yritysnumeron, joka yhdistetään Teams-sovellukseen. Näin käyttäjä voi soittaa, vastaanottaa ja siirtää yrityspuheluita Teams-sovelluksesta.
 • Teams Phonea voi käyttää kuin normaalia puhelinta. Palvelussa tulee mukana tutut puhetoiminnallisuudet, kuten pito, vastaaja, jonotus ja koputus Microsoftin tiekartan mukaan.
 • Teams-ympäristöön voi tehdä myös sääntöjä puheluiden ohjauksiin, kuten normaalissa vaihdepalvelussa. Microsoft kehittää palvelua jatkuvasti. Palvelussa voi esimerkiksi määrittää erilaisia vastaanottajaryhmiä ja soittosarjoja, jolloin puhelut ohjautuvat suoraan esimerkiksi myyjille tai tekniselle tuelle.
 • Teams-puhelut toimivat kaikilla laitteilla. Teamsin sovellusta voi käyttää PC- tai MAC-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla.

Kiinnostuitko Teams Phonesta?

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä