iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri
iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

Huippuälykkäillä ominaisuuksilla varustettu iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri navigoi ketterästi kotona tai toimistolla. Imurointiin ja moppaukseen kykenevä laite hyödyntää luomiaan älykarttoja tehden uskomattoman puhdasta jälkeä.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut564,00 €

iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Hoitaa tehokkaasti lattioiden imuroinnin ja moppauksen
  • Huippuälykäs nelivaiheinen siivousjärjestelmä
  • Edistynyt navigointikyky
  • Kykenee siistimään myös mattoja

iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri hoitaa älykkäästi ja tehokkaasti sekä lattioiden imuroinnin että moppauksen. Muutos imurista mopiksi tapahtuu vain yhdellä sukkelalla säiliön vaihdolla. Vaihtaessasi Roomba Combo -säiliön pölysäiliön tilalle muuttuu robotti-imuri hetkessä kykeneväiseksi mopata jopa 55 neliömetrin kokoisen alueen pelkällä vedellä tai yhteensopivalla puhdistusaineella.

Laitteen vaikuttavaan nelivaiheiseen siivousjärjestelmään sisältyy eri pinnoille sopiva harjapari, reunanpuhdistusharja seinille ja nurkille, voimaimu mattojen syväpuhdistukseen ja vaihdettava Roomba Combo -säiliö lattioiden pesua varten. Imurilla onnistuu myös mattojen tehokas puhdistus, sillä sen tukkeutumattomat kumitelat pyörivät vastakkaisiin suuntiin laitteen alla poimien tehokkaasti mattojen lian pölsäiliöön. Kumitelat vaativat perinteisiä harjoja vähemmän huoltoa.

Huipputasoisen älykkyytensä ansiosta Roomba Combo j5 oppii siivoustapasi ja antaa yksilöllisiä suosituksia esimerkiksi automaattisista aikatauluista tai ylimääräisistä siivouksista siitepölykaudella ja lemmikkieläinten karvanlähtöaikoina. Älykkyydestä kertoo myös imurin kyky oppia kotisi tai toimistosi pohjapiirrustus ja luoda siitä älykarttoja, joita hyödyntämällä se työskentelee loogisesti ja nopeasti puhtauden tavoittamiseksi. Siivousalueen ollessa suuri osaa laite palata lataukseen ja jatkaa siitä mihin se jäi.

iRobot OS -käyttöjärjestelmän ja PrecisionVision-navigoinnin ansiosta robotti-imuri osaa väistää esineitä ja muita esteitä. Tunnistaessaan erittäin likaisia kohtia osaa imuri kulkea saman kohdan ylitse useampaan kertaan varmistaakseen puhtauden. Se mahtuu myös alle 10 cm korkeutensa ansiosta yleisimpien kalusteiden alle siivoamaan. Älykäs tunnistin estää imuria putoamasta alas esim. portaita. Lattialistojen ylitys onnistuu siltä myös sulavasti.

Suomenkielinen iRobot Home -sovellus tekee laitteen käytöstä helppoa opastamalla sen käytössä heti asennukesta alkaen. Sovelluksessa voit määrittää haluamasi automaattiset siivousajat ja alueet, voit myös käynnistää imurin etänä vaikka työpaikalta. Sovellus muistuttaa täyttyneestä pölysäiliöstä ja suodattimen vaihdosta automaattisesti. Halutessasi et tarvitse laitteen käytössä internettiä tai sovellusta lainkaan. Painamalla Romban Clean nappia se ryhtyy siivoamaan.

Huomioi: Laite on hygienialaite ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske tätä laitetta. Jos palautat laitteen ja se on avattu/käytetty, siitä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä iRobot Roomba Combo j5 -robotti-imuri

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

j517840

Ominaisuudet

Pölysäiliön tilavuus: 389 ml

Roomba Combo -pölysäiliön tilavuus: 276 ml

Roomba Combo -säiliön tilavuus: 210 ml

Suomenkielinen iRobot Home -sovellus

Akku: 2210 mAh:n litiumioniakku

Mitat (L x K x P): 33,8 × 33,9 x 8,7 cm

Paino: 3,4 kg

Myyntipakkauksen sisältö

Roomba Combo j5 -robotti-imuri ja -moppi

Home Base -latausasema

1 x ylimääräinen tehokas suodatin

1 x ylimääräinen reunanpuhdistusharja

1 x vaihdettava Roomba Combo -säiliö

1 x vuotoalusta

1 x mikrokuituinen moppaustyyny


Takuu

24 kk