Jabra Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet
Jabra Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Jabra Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Jabra Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet ovat Microsoft Teams -sertifioidut ja ne toistavat huipputasoista ääntä. Ergonomisia kuulokkeita on mukava käyttää pitkiäkin aikoja ja niiden älykäs melunvaimennus takaa sujuvat puhelut.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut230,00 €

Jabra Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Erinomainen äänenlaatu
  • Mukavat käyttää pitkiäkin aikoja
  • USB-A -liitäntä
  • Microsoft Teams -sertifiointi
  • Älykäs melunvaimennus

Jabra Engage 50 II USB-A MS -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, mukavuuden ja tehokkuuden moderniin ammatilliseen viestintään ja yhteistyöhön. Nämä huippuluokan kuulokkeet on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, ja ne tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan työtehoa ja äänenlaatua.

Jabra Engage 50 II tarjoaa äänikokemuksen, joka on poikkeuksellisen selkeä ja luonnollinen. Digitaalinen ääniprosessointi ja laadukkaat kaiuttimet takaavat, että keskustelut ovat äärimmäisen selkeitä ja yksityiskohtaisia.

Kuulokkeet tarjoavat stereoäänen, mikä parantaa immersiivistä kokemusta ja auttaa erottamaan keskustelut tarkasti. Tämä on erityisen hyödyllistä monimutkaisissa neuvotteluissa ja puhelinkonferensseissa.

Jabra on suunnitellut Engage 50 II -kuulokkeet pitkäaikaiseen käyttöön. Ne istuvat mukavasti päähän pitkienkin palaverien aikana, ja niissä on pehmeät korvakupit sekä kestävä panta.

Kuulokkeet on optimoitu täydellisesti Microsoft Teams -sovelluksen kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Voit hyödyntää Teamsin ominaisuuksia täysimääräisesti ja pitää yhteyttä tiimiisi helposti.

Kuulokkeet on varustettu älykkäällä melunvaimennuksella ja äänenhallinnalla, joiden avulla voit keskittyä työhösi ja estää häiriöitä ympäristöstäsi.

Jabra Engage 50 II -kuulokkeissa on intuitiiviset ohjausominaisuudet, kuten äänenvoimakkuuden säätö ja äänen mykistys, joten voit helposti hallita puheluitasi ja äänenvoimakkuutta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5099-299-2119

Kuuloke

On-ear

Sertifioinnit

Microsoft Teams -sertifioitu

Ominaisuudet

Johtoon kiinnitetty äänenvoimakkuuden säädin

Äänenvoimakkuuden rajoitustoiminto

Kiire-valo

PeakStop-teknologia

Jabra Direct

Jabra Xpress

SafeToneTM 2.0

IntelliTone 2.0

Puheentason normalisointi

Jabra BalancedVoice

Langalliset kuulokkeet

Liitäntä

USB-A

Pakkauksessa

Engage 50 II USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Säätöyksikkö

Pehmeä kantokotelo

Kaapelin pituus

2.4 m

Mitat ja paino

16.7 x 5.4 x 16.7 cm

65 g

Takuu

24 kk