Jabra - Kuulokkeet, videolaitteet ja kaiuttimet

Jabra | Kuulokkeet, videolaitteet ja kaiuttimet ammattikäyttöön

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Jabran tuotteet on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja mukavoittamaan työntekoa toimistossa, toimiston ulkopuolella ja tien päällä. Valikoimastamme löydät erilaisiin työtehtäviin suunnitellut neuvotteluvälineet, kuten kuulokemikrofonit, headsetit, videoneuvottelulaitteet ja kaiutinpuhelimet, jotka auttavat työntekijöitä suoriutumaan työstään tehokkaammin ja mukavammin.

Tehosta työskentelyä Jabran hybridityötä tukevilla ratkaisuilla!

Vinkkejä ammattikäyttöön tarkoitettujen audio- ja videolaitteiden valintaan

Hybrisityöhön sopivat Jabran kuulokkeet

Paranna tuottavuuttasi – missä vain

Kuulokkeet, jotka sopivat erityisesti hybridityöntekoon. Työskentelitpä sitten kotona, konttorilla tai mökillä, tyylikkäät ammattikäyttöön suunnitellut langattomat kuulokkeet ovat rakenteeltaan kevyet ja mukavat myös pitkäaikaisessa käytössä.

Erinomainen mikrofoni suodattaa linjoilta ympäristön äänet tehokkaasti.

Suosittelemme:

Jabra Evolve2 Buds MS -langattomat vastamelukuulokkeet joiden mukana tulee Link380 -Bluetooth-adapteri. Saatavana USB-A ja USB-C -versioina.

Jabra Evolve2 75 Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet

Jabran PanaCast -tuoteperhe

Videolla luontevuutta etätapaamisiin

Tehokkaan ja persoonallisen etäpalaverin kulmakivi on hyvä videokuva. Jabran PanaCast -tuoteperheestä löydät parhaan videoneuvotteluratkaisun jokaiseen paikkaan ja tilanteeseen.

On kyseessä sitten neuvotteluhuoneeseen kiinteästi asennettava laite tai kompakti ja helposti mukaan otettava kamera, PanaCast -kameroiden ominaisuuksien ansiosta esiinnyt aina eduksesi.

Kameroiden helppokäyttöisen plug-and-play -liitännän ansiosta pääset nopeasti ja stressivapaasti liittymään mukaan palavereihin.

Suosittelemme:

Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera

Jabra Speak -sarjan tuotteet

Kristallinkirkasta ääntä

Hanki toimistolle kaiutinpuhelimia, jotka takaavat kristallinkirkkaan äänenlaadun etätapaamisiin. Jabra Speak -sarjan tuotteissa on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät kokouspuheluista helppoja intuitiivisten liittymien, erinomaisen äänenlaadun ja useiden liitäntävaihtoehtojen, kuten Bluetooth-yhteyden avulla.

Jos tarvitset toimistoosi keskuskaiutinpuhelimen tai kannettavan laitteen, joka sopii täydellisesti hybridityön tekemiseen muuttuvista lokaatioista käsin, Jabra Speak -sarjasta löydät tarpeeseen sopivan kaiutinpuhelimen.

Suosittelemme:

Jabra Speak2 55 -kaiutinpuhelin

Jabra Speak2 75 -kaiutinpuhelin

Molemmat kaiutinpuhelimet ovat Microsoft Teams sekä Unified Communications -sertifioituja.

Ammattitason työvälineet kotiin, toimistolle ja tien päälle

Hybridityö vaatii ammattitason työvälineet kotiin, toimistolle ja tien päälle

“Videopalaverin hyötyinä ovat myös sen positiiviset ympäristövaikutukset. Säästää luontoa ja rahaa, jos ei tarvitse siirtyä palaveriin toiseen sijaintiin, kuten livepalavereissa.”

Lue artikkeli: Parhaat videoneuvottelulaitteet hybridityöhön