Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet
Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet

Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet

Huipputason mukavuudella ja kirkkaalla äänentoistolla varustellut Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet ovat nappivalinta toimistotyöhön. Kuulokkeet on Unified Communications -sertifioitu.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut230,00 €

Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Erinomainen äänenlaatu
  • Mukavat käyttää pitkiäkin aikoja
  • USB-A -liitäntä
  • Unified Communications -sertifiointi
  • Älykäs melunvaimennus

Jabra Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, mukavuuden ja tehokkuuden moderniin ammatilliseen viestintään ja yhteistyöhön. Nämä huippuluokan kuulokkeet on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, ja ne tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan työtehoa ja äänenlaatua.

Jabra Engage 50 II tarjoaa äänikokemuksen, joka on poikkeuksellisen selkeä ja luonnollinen. Digitaalinen ääniprosessointi ja laadukkaat kaiuttimet takaavat, että keskustelut ovat äärimmäisen selkeitä ja yksityiskohtaisia.

Kuulokkeet tarjoavat stereoäänen, mikä parantaa immersiivistä kokemusta ja auttaa erottamaan keskustelut tarkasti. Tämä on erityisen hyödyllistä monimutkaisissa neuvotteluissa ja puhelinkonferensseissa.

Jabra on suunnitellut Engage 50 II -kuulokkeet pitkäaikaiseen käyttöön. Ne istuvat mukavasti päähän pitkienkin palaverien aikana, ja niissä on pehmeät korvakupit sekä kestävä panta.

Nämä kuulokkeet ovat yhteensopivia useiden Unified Communications (UC) -sovellusten kanssa, kuten Microsoft Teams, Zoom ja Cisco Webex. Voit siis käyttää niitä suosikkisovelluksissasi ilman ongelmia.

Kuulokkeet on varustettu älykkäällä melunvaimennuksella ja äänenhallinnalla, joiden avulla voit keskittyä työhösi ja estää häiriöitä ympäristöstäsi.

Jabra Engage 50 II -kuulokkeissa on intuitiiviset ohjausominaisuudet, kuten äänenvoimakkuuden säätö ja äänen mykistys, joten voit helposti hallita puheluitasi ja äänenvoimakkuutta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5099-299-2219

Kuuloke

On-ear

Sertifioinnit

Unified Communications -sertifioitu

Ominaisuudet

Johtoon kiinnitetty äänenvoimakkuuden säädin

Äänenvoimakkuuden rajoitustoiminto

Kiire-valo

PeakStop-teknologia

Jabra Direct

Jabra Xpress

SafeToneTM 2.0

IntelliTone 2.0

Puheentason normalisointi

Jabra BalancedVoice

Langalliset kuulokkeet

Liitäntä

USB-A

Pakkauksessa

Engage 50 II USB-A UC Stereo -kuulokkeet

Säätöyksikkö

Pehmeä kantokotelo

Kaapelin pituus

2.4 m

Mitat ja paino

16.7 x 5.4 x 16.7 cm

65 g

Takuu

24 kk