Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet
Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet

Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet

Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet tarjoavat korkealaatuista ääntä ja mukavuutta ammattikäyttöön. Niiden älykäs melunvaimennus ja kestävä rakenne tekevät niistä erinomaisen valinnan liiketoiminnan viestintätarpeisiin.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut220,00 €

Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Laadukas ääni ja älykäs melunvaimennus
  • Mukava istuvuus ja kestävä rakenne
  • Microsoft Teams -sertifioitu

Jabra Engage 50 II USB-C MS Mono -kuulokkeet ovat luotettava valinta ammattikäyttöön. Ne tarjoavat korkealaatuista ääntä, mikä tekee niistä ihanteelliset liiketoimintapuheluihin, webinaareihin ja videoneuvotteluihin. Kestävä rakenne ja mukava istuvuus takaavat miellyttävän käyttökokemuksen pitkissäkin työpäivissä. Yhteensopivuus eri laitteiden ja MS-sovellusten kanssa tekee niistä monipuolisen valinnan, ja älykäs melunvaimennus auttaa keskittymään olennaiseen.

Kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen helppoutta ja tehokkuutta liiketoimintaympäristössä. Ripeä ja vaivaton asennus USB-C-liitännän kautta tekee niiden käyttöönotosta mutkatonta. Kuulokkeissa olevat älykkäät ominaisuudet, kuten äänenvoimakkuuden säätö ja puhelun hallinta, tekevät niistä kätevän työkalun päivittäisiin työtehtäviin.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5093-299-2159

Ääni

Äänentoistotila: Mono

Ominaisuudet

Äänenvoimakkuuden hallinta, ohjelmoitava painike, vaimennus, vastaus/loppu, akustinen iskusuojaus

Liitäntä

USB-C

Paino

45 grammaa

Takuu

24 kk