Jabra Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet
Jabra Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Jabra Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Toimistotyöskentelyä tehostavat Jabran Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet toistavat kirkasta ääntä ja ovat erittäin mukavat käyttää. Kuulokkeissa on tehokas melunvaimennus, jonka avulla tärkeät puhelusi sujuvat ilman häiriöitä.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut80,00 €

Jabra Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Tehokas taustamelun vaimennus
  • Busy Light -merkkivalo
  • Kahden mikrofonin puheluteknologia
  • USB-A -liitäntä ja Microsoft Teams -sertifioitu

Jabra Evolve2 30 SE USB-A MS Stereo -kuulokkeet ovat Microsoft Teams -yhteensopivat ja ne tarjoavat huippuluokan äänentoiston, sekä mukavuuden ja tyylin yhdistelmän, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin työpaikalle kuin vapaa-aikaankin.

Evolve2 30 SE -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, mikä takaa selkeät puhelut ja laadukkaan musiikinkuuntelukokemuksen. Olitpa sitten kokouksessa tai rentoutumassa musiikin parissa, äänenlaatu on aina ensiluokkaista.

Kuulokkeiden passiivinen melunvaimennus auttaa vähentämään taustamelua, mikä parantaa keskittymistäsi ja kuuntelunautintoasi.

Ergonominen muotoilu ja pehmeät korvatyynyt takaavat miellyttävän käyttökokemuksen, joka kestää koko työpäivän. Kuulokkeet on suunniteltu istumaan mukavasti päässäsi pitkiäkin aikoja.

Helppokäyttöiset ohjausnappulat mahdollistavat puhelujen hallinnan, äänenvoimakkuuden säädön ja musiikin hallinnan ilman tarvetta ottaa puhelinta käteen.

Optimoidut kuulokkeet Teams-käyttäjille takaavat saumattoman yhteensopivuuden alustan kanssa. Kuulokkeiden sisäänrakennetut ominaisuudet tekevät tiimityöskentelystä sujuvaa ja tehokasta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

23189-999-979

Kuuloke

Stereo, On-ear

Sertifioinnit

Microsoft Teams -sertifioitu

Ominaisuudet

360 Busy Light -valoilmaisin

28 mm kaiutinelementit

Kahden mikrofonin puheluteknologia

Siro, kääntyvä puomimikrofoni

Langalliset kuulokkeet

Liitäntä

USB-A

Kaapelin pituus 1.5 m

Pakkauksessa

Kantopussi

Takuu

24 kk