Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet
Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet
Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet
Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet

Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet

Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet ovat toimistotyöskentelyyn täydellisesti soveltuvat näppärät ja monipuoliset kuulokkeet. Kuulokkeiden kiirevalolla ilmoitat olevasi tärkeässä puhelussa ja aktiivinen melunvaimennus sulkee häiritsevän taustamelun puhelun ulkopuolella olit itse missä tahansa.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut179,00 €

Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Langattomat kuulokkeet
  • Kirkas ja selkeä stereoääni
  • Pitkä akunkesto
  • Aktiivinen melunvaimennus
  • USB-C -liitäntä

Jabra Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet ovat innovatiivinen työkalu, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka arvostavat äänenlaatua, mukavuutta ja saumatonta yhteensopivuutta työympäristöissään. Olipa kyseessä sitten virtuaalikokoukset, puhelut tai keskittynyt työskentely, Jabra Evolve2 55 varmistaa, että olet aina yhteydessä korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Evolve2 55 -langattomat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, mikä tarkoittaa, että kommunikointisi on aina kirkasta ja selkeää. Voit nauttia korkealaatuisista puheluista ja kuuntelukokemuksista ilman häiriöitä tai taustamelua. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan sekä puheluihin että multimedian nauttimiseen.

Pitkät työskentelytunnit vaativat mukavuutta. Evolve2 55 -kuulokkeet on suunniteltu pitämään käyttäjänsä mukavina koko päivän. Pehmeät korvatyynyt ja säädettävä pääpanta takaavat istuvuuden, joka on sekä miellyttävä että ergonominen. Voit keskittyä työhösi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia epämukavuudesta.

Link380c Bluetooth-adapterin avulla voit yhdistää kuulokkeet langattomasti laitteisiisi. Voit liikkua vapaasti toimistossa tai kotona ilman, että sinun tarvitsee huolehtia johtojen aiheuttamista rajoituksista. Kuulokkeet ovat myös Microsoft Teams -sertifioituja, joten ne tarjoavat saumattoman yhteensopivuuden Teams-sovelluksen kanssa, mikä helpottaa ryhmäkeskusteluja ja yhteistyötä.

Evolve2 55 -kuulokkeiden akun kesto on huippuluokkaa. Voit nauttia jopa 18 tunnin akunkestosta yhdellä latauksella, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä pitkänkin työpäivän ajan ilman huolta akun loppumisesta.

Kuulokkeet on Microsoft Teams -sertifioitu.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

25599-999-899

Pakkauksen sisältö

Evolve2 55 Link380c MS Stereo -langattomat kuulokkeet

USB-C sovitin

USB-C-latauskaapeli (1,2m)

Kantopussi

Äänentoistotila

Stereo

Sertifiointi

Microsoft Teams -sertifioitu

Ominaisuudet

Busy Light -merkkivalo

Kohinaa vaimentavat mikrofonit

Kääntyvä mikrofoni

Motion sensor

Ääniassistentti

Liitäntä

USB-C

Akunkesto

Jopa 18 tuntia

Samanaikaisesti yhdistettävien laitteiden määrä

2

Langaton kantama

Jopa 30 m

Paino

130 g

Bluetooth-versio

5.2

Takuu

24 kk