Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera musta
Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera musta
Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera musta
Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera musta

Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelukamera

Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelulaite on henkilökohtainen kamerasi, joka hyödyntää kehittynyttä tekoälyä ja tarjoaa älykkäät ominaisuudet, jotka nostavat videoneuvottelusi uudelle tasolle. Tämä älykäs ja pieni videoneuvottelukamera on helposti liikuteltavissa, sillä sen kompakti muotoilu on helppo kiinnittää minkä tahansa näytön yläreunaan,
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut160,50 €

Jabra PanaCast 20 - Kompakti videoneuvottelukamera kristallinkirkkaalla kuvalla

Yleinen kuvaus

  • 4K Ultra HD -video
  • Tekoälyn tukema kuvanparannus
  • Kannettava ja kevyt rakenne

Jabra PanaCast 20 -videoneuvottelulaite on henkilökohtainen kamerasi, joka hyödyntää kehittynyttä tekoälyä ja tarjoaa älykkäät ominaisuudet, jotka nostavat videoneuvottelusi uudelle tasolle. PanaCast 20 käyttää tehokasta sisäistä tekoälyä ja 13 megapikselin kameraa tuottaakseen vaikuttavan reaaliaikaisen 4K Ultra-HD -kuvan, joka on kristallinkirkas ja lähes viiveetön. Videoneuvottelukamera saa säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä koko tuotteen elinkaaren ajan, mikä parantaa käyttökokemusta ja päivittää ominaisuuksia.

Tämä älykäs ja pieni videoneuvottelukamera on helposti liikuteltavissa, sillä sen kompakti muotoilu on helppo kiinnittää minkä tahansa näytön yläreunaan, siinä on integroitu, kokoontaitettava kiinnitysklipsi ja myyntipakkauksessa on suojaava kantolaukku.

PanaCast 20 helppokäyttöinen plug-and-play, joten yhteys muodostuu heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Liitä vain USB-C-kaapeli tietokoneeseen, ja olet valmis tekemään pitämään neuvotteluja mistä tahansa. Kamerassa on integroitu yksityisyyssuojus, joka antaa sinulle täydellisen hallinnan. Liu'uta suojus kameran linssin päälle, kun tarvitset yksityisyyttä.

Älykäs zoomausominaisuutemme käyttää tehokasta tekoälyä skannaten ja säätäen kuvaa jatkuvasti reaaliajassa, jolloin olet aina kuvan keskellä. PanaCast 20:ssä tekoälyyn perustuva älykäs valaistuksen optimointi analysoi ympäristöäsi ja säätää kuvaa automaattisesti ja reaaliaikaisesti videon laadun parantamiseksi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

8300-119

Kamerat

13 MP:n kamera

Video

4K: 3840 x 1080

Mikrofonit

3 sisäänrakennettua mikrofonia

Liitäntä

Helppo USB plug-and-play -liitäntä (USB-C portti)

Ohjelmiston sertifiointi

Optimoitu UC:lle

Ominaisuudet

Kuva kuvassa -ominaisuus, Intelligent-Zoom, 13 megapikselin tarkkuus, integroitu yksityisyyssuoja, älykäs valon optimointi

Lataus

USB 3.0 -kaapeli

Yhteensopivuus

Microsoft Windows 7 tai uudempi, Apple MacOS X 10.9 tai uudempi

Pakkauksen sisältö

Jabra PanaCast 20, Kantokotelo, USB-C -kaapeli

Takuu

24 kk