Jabra Speak 510+ UC -kaiutinpuhelin
Jabra Speak 510+ UC -kaiutinpuhelin

Jabra Speak 510+ UC -kaiutinpuhelin

Kompakti kaiutinpuhelin on helppo napata mukaan ja virittää se pieniin ryhmäpuheluihin joko Bluetooth-yhteydellä tai MicroUSB-latauspiuhan avulla. Omni-directional -mikrofoni pitää huolen siitä, että kaikki puhelun osapuolet kuulevat toisensa kristallinkirkkaasti. Jabra Link 360 -adapterilla yhdistät myös Bluetooth-kuulokkeesi tietokoneeseesi.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut124,00 €

Jabra Speak 510+ UC -kaiutinpuhelin

Yleinen kuvaus

  • Korkealaatuinen ääni
  • Jopa 15 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella
  • Jabra Link 360 -adapteri tietokoneen ja kuulokkeiden yhdistämiseen

Kompakti Jabra Speak 510+ UC -kaiutinpuhelin kulkee helposti mukanasi ja sopii erityisen hyvin kahdenkeskisiin puheluihin tai pieneen ryhmäpuheluun. Kaiuttimen mikrofoni vaimentaa taustamelua ja nappaa äänesi kaiuttimen ympäriltä, joten puhelun molemmat osapuolet kuulevat loistavasti toistensa äänet. Kaiutinta voi käyttää täysin langattomasti Bluetooth-yhteydellä tai MicroUSB-latauspiuhan avulla. Yhdellä latauksella saat jopa 15 tuntia puheaikaa.

Jabra Speak 510+ UC -kaiutin sisältää myös Jabra Link 360 -adapterin, jonka avulla yhdistät Bluetooth-kuulokkeesi ja tietokoneesi. Adapterin kantomatka on jopa 100 metriä, joten voit unohtaa palaveri-istuskelun ja pitää aivosi vireänä liikuskellen.

Tuotekoodi: 7510-409