JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet
JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet tarjoavat JBL:lle ominaisen äänentoiston parhaisiin äänielämyksiin ja puheluihin. Jopa 28 tunnin akkukesto langattomalla latauksella takaa virtaa pitkiin päiviin ja reissuihin.

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • JBL:lle ominainen äänentoisto parhaisiin äänielämyksiin
  • Tilanteeseen mukautuva melunvaimennus
  • Smart Ambient -tekniikka
  • Jopa 28 tunnin akunkesto langattomalla latauksella

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet tarjoavat immersiivisen, aidosti langattoman kokemuksen, johon sisältyy JBL:lle ominainen uskomaton äänentoisto. Smart Ambient -tekniika yhdistää sinut ympäristöösi, ja antaa täydelliset edellytykset keskittyä musiikkiin tilanteeseen mukautuvan melunvaimennuksen avulla. Puhelut ja online-tapaamiset onnistuvat kätevästi neljän mikrofonin (2 beamforming-mikrofonia per puoli) avulla, jotka toistavat äänesi siten, että tuntuu kuin keskustelisitte kasvotusten. Lisäksi kolmas mikrofonipari vähentää ympäristöstä tulevaa melua.

Älykkään neuvoa antavan puheavustuksen avulla kysyt tarvittaessa neuvoa käyttäen omaa ääntäsi tai napauttamalla kuulokkeen kupua. Ja jos otat käyttöön Hei Google -komennon, voit aktivoida JBL Live Pro+ TWS -kuulokkeiden toimintoja pelkällä äänelläsi. Kaikki komennot ovat nappikuulokkeissa, joten voit hallita musiikkia ja puheluita pelkällä sormellasi. Kuulokkeet tarjoavat jopa 28 tuntia toistoaikaa Qi-yhteensopivan latauksen ja supernopean langattoman latauksen avulla, joten ne ovat aina valmiita käyttöön. (Tukee vain Androidia). Alexa-ominaisuudet edellyttävät tätä laitetta käytettäessä Android 6.0 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

JBLLIVEPROPTWSBEG Beige

JBLLIVEPROPTWSBLK Musta

JBLLIVEPROPTWSPIK Pinkki

JBLLIVEPROPTWSWHT Valkoinen

Ominaisuudet

Mukautuva melunvaimennus

Langaton Bluetooth-suoratoisto

Hands-free-puhelut

Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB) 102

Dynaaminen taajuusvaste (Hz) 20 Hz - 20 kHz

Impedanssi (ohmia) 16

Bluetooth-versio 5.0

Pakkauksen sisältö

1 kpl JBL Live Pro+ TWS

1 x latauskotelo

1 x 5 paria erikokoisia korvasovitteita

1 x C-tyypin USB-latauskaapeli

1 x takuu-/varoituskortti (W / !)

1 x QSG-/turvallisuustiedote (S / i)

Takuu

24 kk