JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet Beige
JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet Beige

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet tarjoavat JBL:lle ominaisen äänentoiston parhaisiin äänielämyksiin ja puheluihin. Jopa 28 tunnin akkukesto langattomalla latauksella takaa virtaa pitkiin päiviin ja reissuihin.
JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet Beige
  • JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet Beige
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kertamaksut144,00 €

JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • JBL:lle ominainen äänentoisto parhaisiin äänielämyksiin
  • Tilanteeseen mukautuva melunvaimennus
  • Smart Ambient -tekniikka
  • Jopa 28 tunnin akunkesto langattomalla latauksella
JBL Live Pro+ TWS -langattomat kuulokkeet tarjoavat immersiivisen, aidosti langattoman kokemuksen, johon sisältyy JBL:lle ominainen uskomaton äänentoisto. Smart Ambient -tekniika yhdistää sinut ympäristöösi, ja antaa täydelliset edellytykset keskittyä musiikkiin tilanteeseen mukautuvan melunvaimennuksen avulla. Puhelut ja online-tapaamiset onnistuvat kätevästi neljän mikrofonin (2 beamforming-mikrofonia per puoli) avulla, jotka toistavat äänesi siten, että tuntuu kuin keskustelisitte kasvotusten. Lisäksi kolmas mikrofonipari vähentää ympäristöstä tulevaa melua.

Älykkään neuvoa antavan puheavustuksen avulla kysyt tarvittaessa neuvoa käyttäen omaa ääntäsi tai napauttamalla kuulokkeen kupua. Ja jos otat käyttöön Hei Google -komennon, voit aktivoida JBL Live Pro+ TWS -kuulokkeiden toimintoja pelkällä äänelläsi. Kaikki komennot ovat nappikuulokkeissa, joten voit hallita musiikkia ja puheluita pelkällä sormellasi. Kuulokkeet tarjoavat jopa 28 tuntia toistoaikaa Qi-yhteensopivan latauksen ja supernopean langattoman latauksen avulla, joten ne ovat aina valmiita käyttöön. (Tukee vain Androidia). Alexa-ominaisuudet edellyttävät tätä laitetta käytettäessä Android 6.0 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

JBLLIVEPROPTWSBEG Beige
JBLLIVEPROPTWSBLK Musta
JBLLIVEPROPTWSPIK Pinkki
JBLLIVEPROPTWSWHT Valkoinen

Ominaisuudet

Mukautuva melunvaimennus
Langaton Bluetooth-suoratoisto
Hands-free-puhelut
Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB) 102
Dynaaminen taajuusvaste (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedanssi (ohmia) 16
Bluetooth-versio 5.0

Pakkauksen sisältö

1 kpl JBL Live Pro+ TWS
1 x latauskotelo
1 x 5 paria erikokoisia korvasovitteita
1 x C-tyypin USB-latauskaapeli
1 x takuu-/varoituskortti (W / !)
1 x QSG-/turvallisuustiedote (S / i)

Takuu

24 kk