JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet
JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet

JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet

JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet antavat erinomaisen mahdollisuuden uppoutua musiikin maailmaan kiireisten päiviesi ohella ilman ulkomaailman häiriöitä. Jopa 40 tuntia kestävä akku sekä neljä mikrofonia takaavat sujuvan käytön.

JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Uskomaton JBL Pure Bass -ääni
  • Aktiivinen melunvaimennus ja Smart Ambient -teknologia
  • Neljä erinomaista mikrofonia
  • Jopa 40 tuntia akunkestoa

JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet auttavat sinua rentoutumaan ja uppoutumaan hyvän musiikin äärelle päiviesi ohella. Kompaktit ja langattomat nappikuulokkeet pysyvät rinnallasi koko päviän ajan ja saat kuunnella jopa 40 tuntia erinomaista JBL Pure Bass -äänentoistoa. Kuulokkeiden ergonominen sekä vesitiivis rakenne varmistaa koko päivän kestävän mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa ja työmatkat sujuvat vaikka sateisessa säässäkin. Puheluihin siirtyminen sujuu helposti ja saumattomasti neljällä mikrofonilla, jotka poistavat ympäristön äänet ja varmistavat täydelliset puhelut kaikkialla.

Tune 230NC TWS:n aktiivisen melunvaimennuksen ja Smart Ambient -teknologian ansiosta maailman voi sulkea ulkopuolelle tai päästää läpi haluamallasi tavalla. Näin ollen voit kuunnella rauhassa musiikkia vaikkapa junassa ilman häiriötekijöitä. Kevyt tiukasti korvissa pysyvä muotoilu varmistaa koko päivän kestävän mukavuuden. Lisäksi voit muokata kuuntelukokemusta JBL Headphones -sovelluksella, jotta pysyt yhteydessä maailmaasi juuri omalla tavallasi.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä JBL Tune 230NC TWS -langattomat kuulokkeet

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

JBLT230NCTWSBLK Musta

JBLT230NCTWSBLU Sininen

JBLT230NCTWSSAN Hiekka

JBLT230NCTWSWHT Valkoinen

Ominaisuudet

Aktiivinen melunvaimennus

JBL Pure Bass -ääni

Langaton Bluetooth-suoratoisto

Hands-free-puhelut

Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB) 105

Dynaaminen taajuusvaste (Hz) 20 Hz - 20 kHz

Impedanssi (ohmia) 16

Bluetooth-versio 5.2

Akku

40 tuntia

Pakkauksen sisältö

1 x JBL Tune 230NC TWS -kuulokkeet

1 x latauskotelo

1 x C-tyypin USB-latauskaapeli

1 x 3 paria erikokoisia korvasovitteita

1 x takuu-/varoituskortti (W / !)

1 x QSG-/käyttöturvallisuustiedote (S / i)

Takuu

24 kk