JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Musta
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Musta
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Valkoinen
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Valkoinen
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Ruskea
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Ruskea
JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet Musta

JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet

JBL Wave Flex -kuulokkeiden kristallinkirkas ääni ja vaikuttavan syvä basso takaavat vertaansa vailla olevan kuunteluelämyksen. Mukavan avorakenteisen muotoilun ansiosta voi helposti unohtaa kuulokkeiden edes olevan korvissasi.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut64,50 €

JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Mukava avorakenteinen muotoilu
  • Jytäävä JBL Deep Bass Sound
  • Pikalataus
  • IP54-sertifiointi

Innovatiiviset JBL Wave Flex -langattomat kuulokkeet ovat suunniteltu yhdistämään laadukas ääni ja käyttömukavuus. Wave Flex -kuulokkeiden 12 mm:n kuuloke-elementit ja JBL Deep Bass Sound tarjoavat vertaansa vailla olevan audioelämyksen. Kuulokkeiden ergonominen, avorakenteinen muotoilu on niin mukava, että on helppo unohtaa niiden edes olevan korvissasi. Muotoilun ansiosta kuuntelukokemuksesta voi nauttia täysillä ilman korvakäytäväsi sulkeutumista.

Wave Flex -kuulokkeet on yhdistettävissä Bluetooth-yhteydellä esimerkiksi puhelimeesi, jonka kautta voit toistaa valitsemaasi musiikkia. Äänentoistosta voi nauttia pitkään, sillä nappikuulokkeissa on 8 tunnin akunkesto ja latauskotelossa jopa 24 tunnin akunkesto. Pikalatauksella saat kaksi tuntia lisää virtaa vain 10 minuutissa.

Smart Ambient tekniikka pitää huolen, että kuulet ympäristösi äänet missä ikinä liikutkin. TalkThru-tekniikan ansiosta voit pitää tauon kuuntelusta halutessasi käydä keskusteluja. Tekniikan ansiosta kuulet myös heti itsesi ja muiden ihmisten puheen riisumatta kuulokkeita. Ambient Aware -tilassa pysyt tietoisena ympäristöstäsi kuunnellessasi samalla myös musiikkia.

Handsfree-puheluiden aikana VoiceAware -ominaisuus mahdollistaa sen, että pystyt säätämään oman äänesi voimakkuutta puhuessasi muiden kanssa. IP54-sertifiointi tuo kuulokkeille kätevän roiske- ja pölysuojan. Kuulokkeet ovat yhteensopivat JBL Headphones -sovelluksen kanssa.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

JBLWFLEXBLK Musta

JBLWFLEXWHT Valkoinen

JBLWFLEXBEG Ruskea

Ominaisuudet

Päästää läpi ympäristön äänet

Sisäänrakennettu mikrofoni

Hands-free-puhelut

Aidosti langaton

Pikalataus

Bluetooth 5.2

Elementin koko (mm) 12

Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB) 105

Dynaaminen taajuusvaste (Hz) 20 Hz - 20 kHz

Impedanssi (ohmia) 16

Akku

Latausaika (tuntia, kun akku on tyhjä) 2

Maksimi toistoaika (tuntia) 8

Pakkauksen sisältö

1 x JBL Wave Flex -nappikuulokkeet

1 x latauskotelo

1 x C-tyypin USB-latauskaapeli

1 x takuu-/varoituskortti

1 x QSG-/käyttöturvallisuustiedote

Paino

Latauskotelon paino (g) 35.1

Kuulokekapselin paino (g) 7.6

Takuu

24 kk