Nokia puhelimet ja tabletit

Nokian puhelimet ja tabletit palvelevat yritysten tarpeita

Android Enterprise Recommended | Kestävyys | Tuki mobiililaitehallinnoille | Vahvaa näyttöä vastuullisuudesta | Pitkät tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset sekä laajennettu takuu

Nokian älypuhelimet ja tabletit tarjoavat markkinoiden laajimman kattauksen Android Enterprise Recommended -laitteita niin henkilöstön kuin yritysjohdonkin tarpeisiin. Puhdas Android ja pitkä päivitystuki sekä Enterprise Mobile Management (EMM) -ratkaisuja tukevat ominaisuudet, kuten Zero-touch enrollment ja Nokia OEMConfig varmistavat, että yrityksen laitekanta pysyy hintapisteistä riippumatta yhdenmukaisena, suojattuna ja hallittuna.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Nokia XR

Nokia XR – Erittäin luja, valmis töihin

Erittäin lujat XR-sarjan laiteet on rakennettu seikkailuihin ja kovaan käyttöön. Puhelimet ovat sekä pölyn- että vedenkestävä, ja sietävät pudotuksia jopa 1,8 metristä. Laitetta voi käyttää märillä käsillä tai käsineillä, ja pikapainikkeilla saat suosikkiominaisuutesi avattua nopeasti.

Nokia XR-sarjassa yhdistyvät pitkäikäisyys ja kestävyys: Laitteilla on 3 vuoden takuu, ja ne saavat 4 vuotta kuukausittaisia tietoturvapäivityksiä sekä 3 Android-käyttöjärjestelmäpäivitystä. Näiden lisäksi XR-sarjan laitteilla on ensimmäisen käyttövuoden kattava näytönvaihtotakuu.

Nokia X-sarja

Nokia X-sarja – Tyylikäs ja ekologinen design

Nokia X-sarjan laitteiden runko on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista ja 65-prosenttisesti kierrätetystä muovista – Nokia X-sarjan laitteilla on myös pitkäikäisyyslupaus joka lunastetaan kolmen vuoden takuulla, kolmella käyttöjärjestelmäpäivityksellä ja kolmen vuoden kuukausittaisilla tietoturvapäivityksillä.

Nokia X-sarjan laitteet on varustettu kaikkien aikojen parhaalla PureView -kameralla, jonka Dark Vision ja Night Selfie -kuvaustilat mahdollistavat terävät kuvat ja selfiet pitkään auringonlaskun jälkeenkin.

Nokian G-sarja

Nokia G-sarja – Ekologinen suunnittelu ja QuickFix -korjattavuus

Nokia G-sarja tarjoaa Nokia-puhelimille tutun kestävyyden ja valmistuslaadun. Laitteiden takakansi on valmistettu kierrätysmuovista: se siis näyttää hyvältä, tekee hyvää ja kestää pidempään.

Nokia G-sarjan laitteet tarjoavat myös huikean kolme päivää kestävän akun. Kuten X– ja XR -sarjoissa se sisältää laadukkaan akun jossa kapasiteetti kestää jopa 800 täyttä latausjaksoa. Tämän ansiosta se siis pysyy hyvässä kunnossa entistä pidempään.

Vahinkoja sattuu, mutta nyt voit onneksi heittää hyvästit pitkille korjausajoille: QuickFix-korjattavuuden ansiosta rikkinäisten näyttöjen ja vanhojen akkujen vaihtaminen sujuu helposti itse.

T-sarjan tabletit

Nokia T-sarjan tabletit

Nokia T-sarjan tablettivalikoima tarjoaa luokkansa parhaisiin kuuluvat laitteet, joilla hoituvat niin työt, opinnot kuin huvitkin. Nokia-tabletit ovat aina tukenasi, sillä niiden lujatekoinen design on testattu alan standardeja vaativimmilla testeillä.

Sarjan laitteet toimivat myös Windows-tietokoneesi toisena näyttönä.

Sarjan laitteet ovat Android Enterprise hyväksyttyjä ja tukevat kaikkia uusimpia Android Enterprise ‑ominaisuuksia.

Nokian perinteiset puhelimet

Monesti yksinkertaisuus on älykkäin valinta

Kestävät ja uusimmilla ominaisuuksilla päivittäiseen käyttöön varustetut Nokian perinteiset puhelimet ovat kaukana tavallisesta. Haluamme helpottaa yhteydenpitoa myös yrityskäytössä. Siksi tarjoamme laajan valikoiman luotettavia, kestäviä peruspuhelimia, joissa on selkeät näppäimet ja helppolukuinen näyttö.

Nokia-näppäinpuhelimet ovat syystäkin tunnettu helppokäyttöisistä ominaisuuksistaan.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen hallinta on tärkeä osa yrityksen kehityskulttuuria. Toimenpiteet keskittyvät neljään avainalueeseen: ympäristö, työ ja ihmisoikeudet, vaatimustenmukaisuus ja kestävät hankinnat.

Lue kestävän kehityksen raporttimme ja lue lisää saavutuksistamme ja tavoitteistamme näillä osa-alueilla.

Tutustu myös näihin brändeihin: