Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin
Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin
Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin
Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin

Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin

Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin tarjoaa huippuluokan verkkoyhteyden monipuolisiin käyttötarkoituksiin. KeeneticOS-reitittimien aktiivinen jononhallinta, IntelliQoS-verkon optimointi ja verkkokiihdytin takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja jopa 950 Mbps huippunopeuden.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut3,54 €

Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio
  • Huipputason yhteydet
  • Vahva suojaus kyberuhilta

Keenetic Hopper WiFI6 Mesh reititin tuo eteesi huippuluokan verkkoyhteyden erilaisiin tehtäviin, jotka vaativat parhaimpia nopeuksia. KeeneticOS-reitittimillä saat vakauden ja suorituskyvyn, jotka musertavat viiveen ja antavat sinulle ratkaisevan edun verkkopelien pelaamisessa. Aktiivinen jononhallinta (Active Queue Management) vähentää viiveitä ja tasoittaa liikenteen kuormitusta, mikä tekee verkon käyttämisestä ja pelaamisesta saumatonta ja reagoivaa. IntelliQoS-verkon liikenteen optimointi seuraa tarkasti dataliikennettä ja asettaa yhteytesi etusijalle, jotta voit nauttia häiriöttömästä surffaamisesta. Reitittimen verkkokiihdytin varmistaa, että langallinen suorituskykysi yltää jopa 950 Mbps nopeuteen.

Luotettavien VPN-toimintojen avulla voit valvoa liikenteen reititystä ja valita, mitkä laitteet ja liikenteet käyttävät VPN-yhteyksiä, mukaan lukien pelikonsolit ja älytelevisiot. Pystyt säätämään aikataulusi ja ohjaamaan LED-valojen toimintaa automaattisesti rentoutumishetkinäsi. Säännölliset päivitykset kolmen kuukauden välein tuovat uusia ominaisuuksia ja varmistavat laitteesi ajantasaisuuden. Dual flash -muistin käyttöjärjestelmän varmuuskopiot takaavat, että päivitykset sujuvat virheettömästi. Heitä hyvästit verkkoyhteyden haasteille!

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

KN-3810-01-EU

Ominaisuudet

Helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio

Nopea käyttöönotto

Neljä Gigabit -porttia sekä 1x USB -portti

Parasta pelaajalle

Vahva suojaus kyberuhilta

Pakkauksen sisältö

Keenetic Hopper -reititin

Virtalähde

Ethernet -kaapeli

Pika-asennusopas

Laitteen mitat ja paino

214 x 154mm, 400g

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kk takuu