Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin
Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin
Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin
Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin

Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin

Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin tarjoaa huippuluokan verkkoyhteyden monipuolisiin käyttötarkoituksiin. KeeneticOS-reitittimien aktiivinen jononhallinta, IntelliQoS-verkon optimointi ja verkkokiihdytin takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja jopa 950 Mbps huippunopeuden.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut4,58 €

Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen ja nopea
  • Vahva suojaus kyberuhilta
  • Voidaan asentaa esmerkiksi kattoon tai seinälle

Keenetic Voyager Pro WiFi6 Mesh reititin tuo käyttöösi huippuluokan verkkoyhteydet laadusta tinkimättömällä vakaudella ja viiveettömällä suorituskyvyllä. tuo kotiisi huippuluokan verkkoyhteyden erilaisiin tehtäviin, jotka vaativat parhaimpia nopeuksia. KeeneticOS-reitittimillä saat vakauden ja suorituskyvyn, jotka musertavat viiveen ja antavat sinulle ratkaisevan edun verkkopelien pelaamisessa. Aktiivinen jononhallinta (Active Queue Management) vähentää viiveitä ja tasoittaa liikenteen kuormitusta, mikä tekee verkon käyttämisestä ja pelaamisesta saumatonta ja reagoivaa. IntelliQoS-verkon liikenteen optimointi seuraa tarkasti dataliikennettä ja asettaa yhteytesi etusijalle, jotta voit nauttia ongelmattomasta surffaamisesta. Reitittimen edistyksellinen verkkokiihdytin varmistaa, että langallinen suorituskykysi yltää jopa 950 Mbps nopeuteen.

Luotettavien VPN-toimintojen avulla voit valvoa liikenteen reititystä ja valita, mitkä laitteet ja liikenteet käyttävät VPN-yhteyksiä, mukaan lukien pelikonsolit ja älytelevisiot. Pystyt säätämään aikataulusi ja ohjaamaan LED-valojen toimintaa automaattisesti rentoutumishetkinäsi. Säännölliset päivitykset kolmen kuukauden välein tuovat uusia ominaisuuksia ja varmistavat laitteesi ajantasaisuuden. Dual flash -muistin käyttöjärjestelmän varmuuskopiot takaavat, että päivitykset sujuvat virheettömästi. Heitä hyvästit verkkoyhteyden haasteille!

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

KN-3510-01EN

Ominaisuudet

Helppokäyttöinen, nopea käyttöönotto

Parasta pelaajalle

Vahva suojaus kyberuhilta

Kaksi Gigabit -porttia

Voidaan asentaa esim. kattoon tai seinälle

Pakkauksen sisältö

Keenetic Voyager Pro -reititin

Virtalähde

Ethernet -kaapeli

Seinä- / kattokiinnike

Pika-asennusopas

Laitteen mitat ja paino

170 x 170mm, 488g

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kk takuu