Hyödynnä tarjous ja säästä 45 €. Norm. hinta 280 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Konftel 70 -kaiutinpuhelin
Konftel 70 -kaiutinpuhelin

Konftel 70 -kaiutinpuhelin

Tarjous
Konftel 70 -kaiutinpuhelin yhdistää poikkeuksellisen äänenlaadun tyylikkääseen huippuluokan muotoiluun. Jopa yhdeksän tunnin puheaika helpolla käyttöliittymällä mahdollistaa saumattoman toiminnan työpäivien ohella.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut235,00 €

Konftel 70 -kaiutinpuhelin – poikkeuksellista äänenlaatua

Yleinen kuvaus

  • Langaton, kannettava kaiutinpuhelin
  • Saumaton käyttöliittymä
  • Jopa 9 tuntia puheaikaa
  • OmniSound -todenmukainen audio

Konftel 70 -kaiutinpuhelin muuntaa kokoustilat aivan uuteen uskoon saumattoman käyttöliittymänsä saattelemana. Kaiutinpuhelimessa yhdistyvät todenmukainen ja korkealaatuinen äänenlaatu sekä tyylikäs huipputason muotoilu kompaktissa paketissa. Pienikokoinen kaiutin on helppo kuljettaa mukana palavereihin ja sen akku mahdollistaa jopa yhdeksän tunnin puheajan. Äänenlaatu on ensiluokkaista ja saa tilan tuntumaan siltä, kuin myös etänä olijat olisivat paikan päällä. Laitteen yhdistäminen tapahtuu Bluetooth -yhteyden avulla.

Neljän digitaalisen mikfofonin tukemana Konftel 70 luo uskomattoman keskittyneen ja häiriöttömän äänenlaadun. Tasapainoinen ja realistinen audio on mahdollistettu melun- ja kaikumisenvaimennuksella OmniSound -teknologian tukemana. Kaiuttimen käyttö ja painikkeet ovat yksinkertaisia ja täten yhteydessä pysyminen on vaivatonta, eivätkä tärkeät keskustelut keskeydy teknisten vikojen vuoksi. Kaiutinpuhelin on helppo yhdistää USB -portin avulla kannettavaan koneeseen maksimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi minkä tahansa yhteistyösovelluksen tai pilvipalvelun kanssa.

Tuotekoodi

910101089