Koulutus: AZ-104: Microsoft Azure Administrator Associate

AZ-104: Microsoft Azure Administrator Associate -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen.

Koulutus on suunnattu Azure -ympäristön pääkäyttäjille ja ylläpitäjille.

Osallistujilla tulee olla perusosaamista verkoista ja tietoliikenteestä, pilviarkkitehtuurista, virtualisoinnista sekä tallennusratkaisuista.


Kesto: 4 päivää

Ajankohta: 16.-19.9.2024, Helsinki/Online

Hinta: 3800 €

ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

Koulutus pidetään suomeksi. Koulutusmateriaaleina käytetään Microsoftin virallisia materiaaleja, jotka toimitetaan osallistujalle sähköisesti. Koulutuksen hintaan sisältyy opetuksen ja kurssimateriaalien lisäksi yksi yritys virallisessa sertifiointitestissä.

Microsoft Certified Associate

Kouluttajat

Markus Lintuala

Senior System Consultant

Pitkä ja laaja käytännön kokemus pilvipalveluista, Microsoft 365 ratkaisuista sekä Microsoftin loppukäyttäjä- ja infraratkaisuista.

 • Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
 • Microsoft 365 Certified: Enterprise Administration Expert
 • Microsoft Certified Trainer
 • Muut sertifioinnit

Mika Vilpo

Senior System Consultant

Yli kymmenen vuoden kokemus pilvipalveluista ja identiteetinhallinnasta. Vahvaa osaamista Microsoftin tuotteista infranäkökulmasta.

 • Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
 • MCSE Cloud Platform and Infrastructure
 • Microsoft Certified Trainer

Tutustu myös kouluttajien Blogiin!

Agenda

 • AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies

  In this course students will gain the knowledge and skills needed to implement security controls, maintain the security posture, and identify and remediate vulnerabilities by using a variety of security tools. The course covers scripting and automation, virtualization, and cloud N-tier architecture.

 • SC-400: Microsoft Information Protection Administrator

  Datan suojaus ja luokittelu ovat aina olleet tärkeitä, mutta tärkeämmäksi se muuttuu koko ajan. Kurssilla tutustutaan Microsoftin tarjoamaan datan luokittelusta sekä sen suojaamisesta. Lähtötasovaatimuksena perustason ymmärrys pilvestä, datan luokittelusta, tietosuojasta sekä sen käsittelystä.

 • PL-900: Microsoft Power Platform perusteet

  Microsoftin tuottavuustyökaluihin kuuluvilla Power Platformin työkaluilla kuka tahansa voi luoda automaatioita ja yksinkertaisia sovelluksia tai tiedon visualisointeja omaa arkeaan tehostamaan. Tällä kurssilla tutustutaan Power Automaten, Power BI:n, Power Appsin ja Power Virtual Agentsien ominaisuuksiin ja miten niillä voi lisätä omaa tuottavuuttaa esimerkiksi automatisoimalla rutiinitehtäviään.