Lenovo ThinkPad P14S Gen 2
Lenovo ThinkPad P14S Gen 2

Lenovo ThinkPad P14S Gen 2

Lenovo ThinkPad P14S Gen 2 on liikkuville käyttäjille soveltuva huippukevyt kannettava. Ammattitason tehtävät hoituvat sulavasti vaikuttavan AMD Ryzen 5 Pro -suorittimen teholla, ja jopa 15 tunnin akunkesto takaa virtaa koko päiväksi.

Lenovo ThinkPad P14S Gen 2 – Tehokas kannettava liikkuville käyttäjille

Yleinen kuvaus

  • 14 tuuman Full HD -näyttö
  • Huipputehokas AMD Ryzen 5 -prosessori
  • Nopea SSD tallennustila: 512 GB
  • Kolmen vuoden On-Site -takuu

Lenovo ThinkPad P14S Gen 2 on tehokkaaseen käyttöön soveltuva kompakti kannettava, jonka kanssa työskentely sujuu vaivatta missä tahansa liikutkin. AMD Ryzen 5 -prosessorin avulla hallitset vaikuttavalla suorituskyvyllä erilaisia ohjelmia niiden vaatimustasosta huolimatta, ja saat kaiken irti tekemisestäsi. Hahmonnukset, graafinen työ, sisällöntuotanto ja muut tehoa vaativat askareet onnistuvat erinomaisesti. Kahden Thunderbolt 4 -portin sekä HDMI- ja USB 3.2 -liitäntöjen tukemana luot entistä paremman työtilan eri lisälaitteiden avulla. Lisäksi 14 tuuman Full HD -näytöltä ihastelet tuotantoasi pitkiäkin ajanjaksoja.

ThinkPad P14S Gen 2 on luotu kestämään kovaakin käyttöä. Se on vain 1,47 kg kevyt ja kulkee mukanasi vaikkapa rakennustyömaalla. Se on testattu 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti lukuisten laatutarkastusten saattelemana. Sisäänrakennetun ThinkShield -ominaisuuden avulla saat entistä parempaa tietoturvaa arvokkaalle datallesi, ja takaat huipputurvallisen kirjautumisen. Tämä Lenovo -kone on CO2 -kompensoitu ja mukana saat myös Lenovo Premier tuen.

Tälle tietokoneelle on asennettu Clean Image esiasennuspalvelu. Clean Image on suunniteltu käyttäjän ehdoilla ja se on valmistajan alkuperäistä tehdasasennusta selvästi nopeampi ja käyttäjäystävällisempi koska koneen resursseja syövät ylimääräiset sovellukset on poistettu. Laite on valmis käyttöönotettavaksi Microsoft Autopilot mallilla. Kysy myyjältä lisäinfoa laitetietojen rekisteröinnistä Microsoft Azure AD palveluunne.

Lenovon tietokoneilla on 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa ammattilaisen suorittamaan huoltotyön paikan päällä omissa toimitiloissasi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

21A0004WMX#EPP

Näyttö

14 tuuman Full-HD IPS, 1920x1080 pikseliä

Näytönohjain

AMD Radeon Graphics

Prosessori

6-ydinsuoritin AMD Ryzen 5 PRO 5650U(4.2GHz/3MB/16MB)

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro 64-bit

Muisti ja tallennus

32 GB (annettu muisti on integroitu)

512 GB SSD TCG Opal Encryption 2, NVMe

Liitännät

USB 3.2 Gen 1 (Always On), USB 3.2 Gen 1, 2 x USB-C 3.2 Gen 2 (supports DisplayPort Alt Mode) (Power Delivery), HDMI Kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin, LAN telakka

Yhteydet

Bluetooth 5.2, 802.11a/b/g/n/ac/ax, Gigabit Ethernet, 4G päivitettävä, Wake-on-LAN

Muuta

HD 720p web-kamera,

Yksityisyyssuljin, IR-kamera, kiinteä tarkennus,läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Fn-painikkeet Unified Communications (UC) -ohjaimilla

Mitat ja paino

32.9 cm x 22.7 cm x 1.79 cm

1,46 kg

Akku

50 Wh

Litiumpolymeeri

kesto jopa 15,8 tuntia

USB-C-virtaliitin (pakkauksessa)

Takuu

36 kk On-site -takuu