Lenovo-tietokoneet yrityksille

Laadukkaat Lenovon yrityskannettavat toimistokäyttöön! Valikoimastamme löydät huippusuositut ja luotettavat Lenovo-kannettavat joka tilanteeseen: Lenovon yrityskoneista löydät niin liikkuvaan työhön soveltuvia kevyitä, helposti mukana kulkevia Lenovo ThinkPad-kannettavia kuin järeitä ja vahvoja tehokoneita vaativampiin tarpeisiin. 

Lenovo-tietokone on erinomainen valinta yrityskäyttöön jokapäiväiseksi työvälineeksi. 

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet.

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Kaipaatko apua valintaan?

Kannettavan tietokoneen valintaoppaan avulla osaat tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivimman hankinnan.

Valitse sopivin Lenovo työhön kuin työhön

 • Liikkuvaan työhön

  Lenovon huippuluokan ThinkPad L14 Gen 4 4G -kannettava tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta nykypäivän liikkuvassa työympäristössä.

  Sen 4G-yhteys mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn missä tahansa, ja kestävä rakenne varmistaa luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa.

 • Tehokäyttöön

  Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 on ammattikäyttöön suunniteltu kannettava tietokone, joka yhdistää tehokkuuden, liikkuvuuden ja luotettavuuden tinkimättä laadusta.

  Sen sydämessä sykkii Intel Core i7-13700H -suoritin ja 32GB DDR5 -keskusmuisti, joka voidaan laajentaa jopa 96GB:iin.

 • Peruskäyttöön

  Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 on nappivalinta ammattilaisen tehokkaaseen ja turvalliseen jokapäiväiseen työskentelyyn.

  Koneen sydämessä on tehokas AMD Ryzen 5 7530U -suoritin ja integroitu UMA-näytönohjain. Runsas muisti ja tallennustila takaavat että työskentely tapahtuu vilkkaasti ja responsiivisesti.

Lenovo-tietokoneet yrityksille

Lenovo-tietokoneet ovat tunnettuja laadustaan, suorituskyvystään ja kestävyydestään. Niitä suositellaan erityisesti yrityskäyttöön, sillä ne tarjoavat monipuoliset ominaisuudet ja luotettavuuden, joita yritysten tarpeet vaativat. Lenovo kiinnittää suurta huomiota tietoturvaan ja tarjoaa useita tietoturvatoimintoja, kuten sormenjälkilukijoita, kasvojentunnistusta ja TPM-siruja. Tämä auttaa pitämään yrityksen tiedot ja tiedostot turvassa. Valitse Lenovo-tietokone, kun haluat luotettavan ja tehokkaan työvälineen yrityksesi tarpeisiin. Lenovo on tunnettu brändi, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tietokoneita, joilla voit tehdä töitä tehokkaasti ja luottavaisin mielin.