LINQ Ultra HDMI -kaapeli
LINQ Ultra HDMI -kaapeli
LINQ Ultra HDMI -kaapeli

LINQ Ultra HDMI -kaapeli

Ultranopeaksi sertifioitu LINQ Ultra HDMI -kaapeli tarjoaa immersiivisen 8K/60Hz toistoelämyksen. Kaksimetrisellä johdolla on mahdollista toistaa myös 4K -resoluutiota.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut32,00 €

LINQ Ultra HDMI -kaapeli

Yleinen kuvaus

  • Mahtava 8K resoluutio
  • Sulavainen 60Hz virkistystaajuus
  • 2 m pituus
  • Kestävää materiaalia

Kaksimetrinen LINQ 8K/60Hz Ultra High Speed -sertifioitu HDMI-HDMI-kaapeli tarjoaa henkeäsalpaavan mukaansatempaavan 8K-resoluution erittäin teräviin kuviin, valokuviin tai videoihin. Yhdessä 60 Hz:n virkistystaajuuden kanssa kaapeli tarjoaa tasaisemman ja tasokkaamman videon toiston. Lisäksi tämä kaapeli tarjoaa myös kristallinkirkkaan 4K-resoluution uskomattomalla 120 Hz:n virkistystaajuudella, mikä takaa sulavimman pelikokemuksen.

USB-C-DisplayPort-kaapeli tukee High Dynamic Range -tilaa, joka tarjoaa paremman kirkkauden ja väriominaisuudet perinteiseen sisältöön verrattuna. HDR voi näyttää laajemman valikoiman värejä ja valoa sekä enemmän yksityiskohtia äärimmäisyyksien välissä. Värit ovat siksi elävämpiä ja ainutlaatuisia HDR-sisällössä. Lisäksi kohtauksen kirkkaat osat ovat kirkkaampia, kun taas tummat osat voivat olla tummempia, mikä tuo enemmän selkeyttä ja yksityiskohtia.

HDMI Forumin sertifioima HDMI 2.1a -kaapeli tukee 8K/60Hz, 4K/120 Hz ja 48Gbps kaistanleveyttä. Laajennettu liitettävyys ilman kompromisseja ei ainoastaan tarkoita korkeimpia saatavilla olevia teknisiä tietoja, vaan tekee siitä myös tulevaisuuden kannalta kestävämmän ratkaisun.

Ultra High Speed HDMI® -kaapeli noudattaa HDMI Forumin suunnittelemia tiukkoja vaatimuksia varmistaakseen tuen kaikille HDMI 2.1a -ominaisuuksille. Sisältää pakkaamattoman 8k@60Hz ja 4K@120Hz videon HDR:llä. Kaapelin lisääntynyt kaistanleveys tukee jopa 48 Gbps:n nopeutta, ja korkealaatuinen suojaus johtaa poikkeuksellisen alhaiseen EMI:iin (Electo-Magnetic-Interference) lähellä olevista langattomista laitteista, mikä on ihanteellinen sekä 8K- että 4K-näytöille.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

LQ48027

Yhteensopivuus

Mac Studio

MacBook Pro 2021, 2022

Mac Mini

Windows PC

Chromebook ja muut tietokoneet joissa HDMI video output

Näytöt ja ruudut, joissa HDMI video input

USB-C hubit joissa HDMI output

Yhteensopivat laitteet vaativat HDMI 2.1 yltääkseen 8K/60Hz resoluutioon. Yhdistettävissä myös HDMI 2.0 alemmalla resoluutiolla (4K/60Hz).

MacOS tuki 4K/60Hz asti HDMI portilla (HDMI 2.0)

Portit

8K HDMI (Male to Male) - HDMI 2.1a, up to 8K/60Hz or 4K/120Hz, 48 Gbps

Pituus

2 metriä

Sertifioinnit

Ultra HDMI Sertifioitu

Takuu

24 kk