Mobiilitietoturva suojaa puhelimenMobiilitietoturva suojaa puhelimen
Elisa Mobiilitietoturva

Mobiilitietoturvalla suojaat yrityksesi työpuhelimet perusteellisesti

Elisa Mobiilitietoturva suojaa yrityksesi mobiililaitteet haavoittuvuuksilta ja hyökkäyksiltä kattavasti sekä ennakoivasti.

Kun hankit Elisa Mobiilitietoturvan yrityksellesi, työntekijäsi hoitavat sekä työasiat että omat asiansa puhelimella turvallisesti eikä yrityksen kriittistä tietoa tai työntekijöiden henkilökohtaista tietoa päädy vääriin käsiin.

Suojaamaton työpuhelin on todellinen tietoturvauhka yritykselle. Hakkerit iskevät yhä useammin työntekijöiden mobiililaitteisiin, jolloin he voivat päästä käsiksi yrityksen kriittisiin tietoihin ja järjestelmiin.

Esimerkiksi jos työntekijä klikkaa huijausviestiä ja lataa haitallisen sovelluksen työpuhelimeen, pääsevät verkkohuijarit saastuttamaan puhelimen ja varastamaan tietoja.

Palvelu on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka haluavat hoitaa mobiililaitteiden suojaamisen hallitusti ja datapohjaisesti.

Tutustu ratkaisuun ja pyydä tarjous!

Tiesitkö, että 97% organisaatioista kohtasi mobiiliuhkia vuonna 2021?*

Elisa Mobiilitietoturvalla pidät uhat loitolla. Mobiililaitteiden turvaaminen kyberhyökkäyksiä vastaan on yhä tärkeämpää ja mobiililaitteet voidaan teknisesti suojata lisääntyviä uhkia vastaan. Oppaassamme kerromme miten ja miksi yrityksesi mobiililaitteiden tietoturva kannattaa laittaa kuntoon. Tässä linkki oppaaseen

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä ja esittelemme palvelun tarkemmin:

ota yhteyttä

*Lähde: Check Point Research

Edistyksellinen tietoturva mobiililaitteille

Sovellusten suojaus

 • Reaaliaikainen analyysi sovelluksien tietoturvasta
 • Estää lataamasta epäilyttäviä sovelluksia ja tiedostoja

Verkkoyhteyden suojaus

 • Suojaa verkkoyhteydet
 • Estää pääsyn haitallisille sivustoille
 • Estää tietojenkalastelun ja haitalliset yhteydet laitteelta
 • Tunnistaa mahdolliset uhat myös julkisissa WiFi-verkoissa

Käyttöjärjestelmän suojaus

 • Tunnistaa käyttöjärjestelmän haavoittuvuudet
 • Estää laitteen väärinkäytöt
 • Riskiasetukset

Elisa Mobiliitietoturva perustuu Check Pointin Harmony Mobile -tietoturvasovellukseen


Check Point Software Technologies on kansainvälisesti tunnettu tietoturvayritys, joka kehittää edistyksellisiä ratkaisuja eri tietoturvauhkia vastaan.

Check Pointin Harmony Mobile -sovellus suojaa mobiililaitteet tietoturvauhkilta, kuten kalasteluyrityksiltä, haittaohjelmista ja viruksilta. Kattava tietoturva suojaa mobiililaitteen sovellukset, verkon, tiedostot sekä itse laitteen ja käyttöliittymän. Harmony Mobile hyödyntää koneoppimisen menetelmiä uhkien tunnistamisessa, ja se kerää jatkuvasti dataa tietoturvauhkista Check Point Threat Cloudiin. Tämän valtavan datamäärän avulla Harmony Mobile pystyy tunnistamaan tietoturvauhkia nopeasti ja estämään tietoturvahyökkäykset jo ennen kuin ne saavuttavat käyttäjän puhelimen.

Harmony Mobile toimii kaikilla IoS- ja Android-laitteilla (puhelimet ja tabletit).

Helppo hallinta IT-osastolle ja mukava palvelu työntekijöille

Hyödyt työntekijälle


 • Tietoturva mobiililaitteelle 24/7: Työntekijän ei tarvitse miettiä, suojaako hän työdataa riittävästi – Mobiilitietoturva huolehtii suojauksesta. Lisäksi työntekijä voi käyttää puhelinta huoletta vapaa-ajalla esimerkiksi verkko-ostoksiin ja laskujen maksamiseen, kun Mobiilitietoturva antaa jatkuvan suojan.
 • Yksityisyys on turvattu: GDPR on huomioitu datan käsittelyssä. Käyttäjä- ja yritystiedot pysyvät täysin yksityisenä.
 • Käyttäjäystävällinen sovellus: Tietoturvasovellus toimii automaattisesti puhelimen taustalla ja se ei hidasta puhelinta.
 • Tietoturva on aina ajan tasalla: Sovellus päivittyy automaattisesti aina uusimpaan versioon.

Lue lisää puhelinten tietoturvasta:

Haluatko saada yrityksesi puhelimet turvallisiksi?