Mobiililaitteiden elinkaaripalvelu - Mobiililaitteet työntekijöille helppona palvelunaMobiililaitteiden elinkaaripalvelu - Mobiililaitteet työntekijöille helppona palveluna
Mobiililaitteiden elinkaaripalvelu

Hanki laitteet palveluna ja parannat työntekijöiden tehokkuutta ja tyytyväisyyttä

Yrityksen laitteiden hankinta ja ylläpito on usein hyvin työlästä. Elisan mobiililaitteiden elinkaaripalvelulla saat ajantasaiset laitteet työntekijöillesi kätevänä palveluna.

Valitse vain haluamasi työvälineet verkkopalvelustamme - ja me toimitamme käyttövalmiit laitteet luoksesi. Autamme myös laitteiden teknisessä ylläpidossa ja huolehdimme niiden turvallisesta kierrätyksestä.

Voit hankkia Elisan mobiililaitteiden elinkaaripalvelun myös muiden operaattoreiden liittymiin. Tutustu palveluumme ja kysy lisää!

Autamme sinua pitämään työntekijäsi tyytyväisinä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä

Elinkaaripalvelulla saat resurssit hyötykäyttöön

 • Säästät aikaa ja resursseja: Elinkaaripalvelumme hoitaa toimintavalmiit laitteet yrityksellesi ja selvittää laiteongelmat puolestasi. Tämä säästää IT-osastosi ja työntekijöidesi sekä aikaa että hermoja - ja he voivat keskittyä hyödyllisempään tekemiseen.
 • Saat työntekijöillesi aina toimivat laitteet: Jos elinkaaripalvelun piiriin kuuluva laite menee epäkuntoon, toimitamme seuraavaksi päiväksi samanlaisen laitteen.
 • Tarjoat mielekkäät työvälineet työntekijöillesi - kustannustehokkaasti: Autamme työntekijöitäsi saamaan nykyaikaiset laitteet, jotka oikeasti miellyttävät heitä. Samalla sinä pystyt hallinnoimaan kustannuksia ja henkilöstöetuja, kuten haluat. Työntekijä voi halutessaan lunastaa laitteet myöhemmin myös itselleen.
 • Saat nopeaa ja asiantuntevaa apua: Kokeneena palveluntarjoajana pystymme huolehtimaan yrityksesi laitteista ammattitaitoisesti. Lisäksi saat meiltä ongelmatilanteisiin helposti apua yhden numeron ja kanavan kautta.

Mobiililaitteiden elinkaaripalvelu - valitse haluamasi osat:

 • Elisa Palvelupäätelaitteet (EPP)

  EPP on helppokäyttöinen verkkopalvelu, josta yrityksesi pääsee tilaamaan tarvittavat päätelaitteet kuten puhelimet ja tietokoneet.

  EPP-palvelulla:

  • Hallinnoit helposti yrityksesi laitteiden tilauksia, kustannuksia ja elinkaarta.
  • Yrityksesi saa päätelaitteet käyttöön 12kk:n, 24kk:n tai 36kk:n ajaksi.
  • Tilauksen jälkeen toimitamme laitteet työntekijöillesi. Jos laite rikkoontuu, hoidamme uuden tilalle.
  • Sopimuskauden päätyttyä huolehdimme laitteen tietoturvallisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä.
  • Laiterekisteröintipalvelulla mahdollistetaan laitteiden sujuva käyttöönotto ja laitteiden pakottaminen valittuun mobiililaitehallintaan.
 • Elisa Laitehallinta

  Elisa Laitehallinta -palvelu varmistaa, että mobiililaitteiden sovellukset ja sisällöt ovat hyvässä hallinnassa.

  Elisa Laitehallinta -palvelulla:

  • Työntekijöiden laitteilla voi käsitellä yritykselle tärkeää tietoa ja sisältöä huoletta.
  • Mobiililaitteilla saa tietoturvallisen yhteyden yrityksen sisäverkon sovelluksiin ja järjestelmiin.
  • Palvelu tukee myös erilaisten liiketoimintasovelluksien, kuten matkalasku-, työaikakirjaus- ja laskutussovelluksien käyttöä.
 • Mobiilitietoturva

  Elisa Mobiilitietoturva -palvelu huolehtii, että työntekijöiden laitteet on suojattu hyökkäyksiä ja tietojenkalastelua vastaan.

  Mobiilitietoturva-palvelulla:

  • Saat mobiililaitteisiin suojauksen verkko-, laite- ja sovelluspohjaisia hyökkäyksiä vastaan.
  • Työntekijäsi voivat käyttää laitteita huolettomasti niin töissä kuin vapaa-ajalla.
  • Voit integroida palvelun erilaisiin mobiililaitehallinnan ratkaisuihin. Tämä mahdollistaa palvelun helpon käyttöönoton sekä laitehallinnan toimenpiteet laitteen uhkatilaan perustuen.

Pidä työntekijäsi tyytyväisenä

Toimivat ja mielekkäät laitteet ovat tärkeä osa työssä viihtymistä. Kun laitteet ovat ajantasalla, työntekijät voivat keskittyä itse työntekoon. Yhä useampi työntekijä käyttää työpuhelinta myös vapaa-ajalla ja valitsee mielellään suosikkimerkkinsä, jonka käyttöliittymä on tuttu ja ulkonäkö miellyttää silmää.

Elisan kätevillä palveluilla autat työntekijöitäsi saamaan haluamansa työvälineet sekä ottamaan ne helposti käyttöön.

Elisa Päätelaitepalvelulla (EPP) tarjoat mielekkäät laitteet työntekijöille

Näin tarjoat työntekijöille mielekkäät laitteet

Elisa Palvelupäätelaitteet -palvelussa työntekijäsi saavat itse valita mieleisen päätelaitteen, kuten iPhone-älypuhelimen.

Palvelumme on suunniteltu siten, että yrityksesi pääkäyttäjä voi määrittää hintahaitarin päätelaitteille. Jos työntekijäsi haluaa tätä kalliimman laitteen, hän voi maksaa osan maksusta itse Elisa Oma Laitelasku -palvelulla.

Lisäksi tuemme palvelupäätelaitteen helppoa ostamista, kun sopimuskausi on päättynyt.

Laiterekisteröintiohjelmat tekevät eri laitteiden käyttöönotosta helppoa

Mobiililaitteiden käyttöönotto voi olla myös vaivatonta

Maksuttomat laiterekisteröintiohjelmat tekevät eri laitteiden, kuten puhelinten ja tablettien, käyttönotosta helppoa. Laiterekisteröinnit voidaan liittää automaattisesti Elisa Laitehallinta -palveluun tai jo entuudestaan käytössä olevaan laitehallintaan.

Näin halutut asetukset ja sovellukset asentuvat jo käyttöönoton yhteydessä, eikä työntekijöiden tarvitse käyttää enempää aikaa laitteiden liittämiseksi laitehallintaan.

Elisa tukee kaikkia mobiililaitteille tarjolla olevia laiterekisteröintiohjelmia (Apple Device Enrollment Program DEP, Samsung Knox Mobile Enrollment KME ja Android Zero-touch enrollment).

Niitä hyödyntämällä yhteensopivien puhelimien ja tablettien rekisteröinti Laitehallinta -palveluun hoituu aiempaa selkeämmin ja nopeammin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteystiedot