Motorola Moto g Pro
Motorola Moto g Pro

Motorola Moto g Pro

Motorolan g Prolla nostat luovuutesi ja tuottavuutesi aivan uudelle tasolle. Stylus-kynällä teet nopeasti muistiinpanoja ja käsittelet kuvia tai tekstejä. Valtavassa 4 000 mAh:n akussa riittää virtaa jopa kahden kokonaisen työpäivän toimintaan, eikä akku lopu kesken myöskään vapaa-ajalla. Huipputehokas Qualcomm Snapdragon 665 -suoritin ja neljän gigatavun muisti tarjoavat riittämiin suorituskykyä kaikkeen mitä vain haluat älypuhelimellasi tehdä.

Motorola Moto G Pro – nosta luovuutesi ja tehokkuutesi uudelle tasolle

Yleinen kuvaus

  • 6,4 tuuman FHD+ Max Vision - näyttö
  • Valovoimainen 48 MP kolmoiskamera
  • Stylus-kynä luovaan työhön
  • Kaksi työpäivää kestävä akku

Motorolan g Prolla nostat luovuutesi ja tuottavuutesi aivan uudelle tasolle. Stylus-kynällä teet nopeasti muistiinpanoja ja käsittelet kuvia tai tekstejä. Valtavassa 4 000 mAh:n akussa riittää virtaa jopa kahden kokonaisen työpäivän toimintaan, eikä akku lopu kesken myöskään vapaa-ajalla – akku riittää jopa 143 tunnin musiikin suoratoistoon tai 19 tunnin leffamaratoneihin. Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri ja neljän gigatavun muisti tarjoavat riittämiin suorituskykyä kaikkeen mitä vain haluat älypuhelimellasi tehdä.

Mainio, tekoälyllä varustettu 48 megapikselin kolmoiskamera taltioi häikäisevän laadukkaat valokuvat kirkkaimmassa päivänvalossa ja hämärimmässä illassa. Toimintakameralla voit ottaa ultralaajoja maisemakuvia, ja Macro Vision -kameralla pääset jopa viisi tavallista kameraa lähemmäs kohdettasi. 16 megapikselin etukamera ottaa tarkkoja ja eloisia selfie-kuvia missä tahansa valaistuksessa.

Laitteessa on valmiiksi Android 10 -käyttöjärjestelmä, jonka jokaiselle tasolle integroitu tietoturva varmistaa, että puhelin on aina ajan tasalla ja tietosi pysyvät varmasti turvassa. Android One -puhelimet ovat luokkansa turvallisimpia, ja moto g Pro:lla saat automaattisesti uusimmat järjestelmä- ja tietoturvapäivitykset. Lisäksi Google Play Protect suojaa sinua haittasovelluksilta.

Oletko kuluttaja? Tilaa Motorola Moto G Pro.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

PAK00003SE

Näyttö

6,4 tuuman FHD+ Max Vision

Kamerat

Takakamerat: 48MP (f/1.7, 1.6μm), Makro 2MP (f/2.2), Actionkamera 16MP (f/2.2, 2.0μm) | 117 asteen ultralaajakulma, (TOF)

Etukamera: 16MP (f/2.0, 1μm)

Muisti

4 GB käyttömuisti

128 GB sisäinen tallennustila, laajennettavissa 512GB microSD

Akku

4000 mAh akku, 10 W pikalataus

Käyttöjärjestelmä

Android 10

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 665

Mitat ja paino

Mitat: 158.55 x 75.8 x 9.2 mm

Paino: 188 g

Yhteydet ja liitännät

SIM-kortti: Kaksi nano SIM-korttipaikkaa

Yhteydet ja liitännät

USB-portti Type-C, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth: 5.0 Paikannus

GPS, AGPS, LTEPP, SUPL, Glonass, Galileo

NFC

Kyllä

Suojaus

Sormenjälkitunnistin takana

Takuu

24 kk takuu