MSI Creator Z16
MSI Creator Z16

MSI Creator Z16

MSI Creator Z16 -kannettava on suunniteltu auttamaan sinua suoriutumaan monipuolisimmista ja vaativimmista tehtävistä. Järisyttävän tehon ja ammattitason NVIDIA GeForce RTX3060 -näytönohjaimen tukemana mikään ei jää puolitiehen. Kannettavan ulkomuoto on maailmankuulun suunnittelijan Fujiwara Hiroshin kädenjälkeä.

MSI Creator Z16 – päästä luovuutesi valloilleen tehokkaalla kannettavalla

Yleinen kuvaus

  • Yksityiskohtainen 16" QHD+ -näyttö
  • Järkyttävää tehoa luovaan työhön
  • NVIDIA GeForce RTX3060 -näytönohjain
  • Löydä jokainen pieni yksityiskohta, joka määrittelee Hiroshi Fujiwaran teoksia

MSI Creator Z16 on huipputehon omaava kannettava, jonka avulla selviät tiukimmistakin tilanteista millä tahansa rintamalla. RTX3060 näytönohjaimen avulla teet villeimmistäkin ideoistasi todellisuutta tehokkaasti ja entistä nopeammin. Käytössäsi on jopa kaksi kertaa enemmän renderöintitehoa ja grafiikkamuistia kuin RTX 20-sarjan laitteilla, joten voit käsitellä erittäin suuria 3D-malleja ja jopa 8K HDR RAW videoita mutkattomammin kuin koskaan aiemmin. Tehokkaan akun ansiosta työnteko onnistuu huolettomasti pitkinäkin päivinä, ja laadukas näyttö piirtää tarkasti pienimmätkin yksityiskohdat QHD+ -resoluutiolla. Voit käyttää tekoälykiihdytykseen perustuvia sisällöntuotanto-ominaisuuksia monissa suosituissa luovan työn sovelluksissa, joten pääset täyteen vauhtiin hetkessä.

HuippulaadukasTrue Pixel -näyttö tarjoaa todentuntuisen kuvan, jonka ominaisuuksiin kuuluvat QHD+ -resoluutio kosketustoiminnolla, 100 % tyypillisestä DCI-P3-värintoistoalueesta, tehtaalla kalibroitu Delta-E <2 -tarkkuus ja True Color Technology. 16:10-kuvasuhteen näyttö noudattaa sommittelun perussääntönä pidettyä kultaista leikkausta (1,618). Se tarjoaa 11 % enemmän pinta-alaa kuin 16:9-kuvasuhteen näytöt, joten näet työtilat ja aikajanat Adoben sovelluksissa selkeästi. Ihmiskeskeistä suunnittelufilosofiaa seuraavassa Creator Z16:ssa on kosketusnäyttö, joka helpottaa käyttöä ja yksityiskohtaisten töiden luomista.

Työnteko Creator Z16 -koneella on mukavaa ja hiljaista erinomaisten viilennysomiansuuksien ansiosta. MSI:n yksinoikeudella tarjoama Cooler Boost -teknologia varmistaa lämmön optimaalisen poistumisen. Uusi Cooler Boost Trinity+ parantaa ilmavirtausta suorittimen ja näytönohjaimen yhteisen jäähdytysratkaisun sekä maailman ohuimpien, teräväreunaisten 0,1 mm:n tuuletinlapojen rinnalla, jotta työnteko onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Creator Z16 tarjoaa kattavan valikoiman tehokkaita I/O-liitäntöjä. Thunderbolt 4:n nopeus ja joustavuus ovat vertaansa vailla, ja se tukee jopa 40 Gbps:n kaistanleveyttä ja laitteiden ketjuttamista.

Creator Z16 on kompakti ja moderni kannettava, joka miellyttää silmää. MiniLED-taustavalaistu näppäimistö auttaa sinua luovan työsi ohella. Creator Z16:n näppäinkohtainen RGB-valaistus hyödyntää SteelSeries Engine 3 -ohjelmistoa ja tekee laitteen käytöstä mutkatonta myös hämärässä huoneessa. Kannettavan on suunnitellut maailmalla tunnettu suunnittelija Fujiwara Hiroshi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

A11UET-011NEU

Prosessori

Intel Core i7-11800H (kahdeksan ydintä, Tiger Lake) 2,3 - 4,6 GHz, 24 Mt välimuisti

Muisti ja tallennustila

32 Gt DDR4 3200 MHz

Tallennustila - 1 Tt NVMe PCIe Gen 4 SSD

Näyttö

Näytönohjain -NVIDIA GeForce RTX 3060 6 Gt GDDR6

16" Quad HD+ 165 Hz (2560 x 1600)

Ominaisuudet

Taustavalaistu -näppäimistö

Micro SD-muistikortinlukija

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Tietoliikenne ja yhteydet

WLAN 802.11ax

Bluetooth 5.2

Sisäinen web-kamera. IR HD type (30fps@720p)

Liitännät

2 x USB Type-A (USB 3.2 Gen 2)

2 x USB Type-C (USB / DP / Thunderbolt 4)

Mic-in/Headphone-out combo jack

Äänet

Stereokaiuttimet, 4 x 2 W, audio by Dynaudio

Sisäänrakennettu mikrofoni

Mitat ja paino

359 x 256 x 15,9 mm

2.2 kg

Takuu

24 kk