Nivona Kahviautomaatti NICR 675
Nivona Kahviautomaatti NICR 675

Nivona Kahviautomaatti NICR 675

Valmista kahvit käden käänteessä ja nauti laatukahvista toimistollasi joka päivä! Saat juuri mieleisiäsi juomia ja voit säätää sekä maitovaahdon määrää, että kahvin vahvuutta. NICR675:n papusäiliön tilavuus on 250 grammaa ja vesisäiliön tilavuus 2,2 litraa.

Nivona Kahviautomaatti NICR 675

Yleinen kuvaus

  • Papusäiliön tilavuus 250 grammaa
  • Vesisäiliö 2,2 litraa
  • Selkeä värinäyttö ja sisäänrakennettu Bluetooth
  • Säädettävät juomien lämpötilat ja vahvuus
  • Android ja iOS -applikaatio
  • Automaattiset puhdistusohjelmat

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Nivona NICR675 on täydellinen kahviautomaatti innokkaalle kotibaristalle. Siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, Live Programming sekä mahdollisuus kontrolloida itse esimerkiksi maitovaahdon määrää. Laite on väriltään tyylikkään hopean teräksinen höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys. NICR675:n papusäiliön tilavuus on 250 grammaa ja vesisäiliön tilavuus 2,2 litraa Nivona NICR675 kahviautomaatti tarjoaa sinulle seuraavia loistavia ominaisuuksia Selkeän värinäytön avulla on helppo valita haluttu juoma ja säätää laitteen asetukset halutuiksi. Pelkistetyn, kahden kiertonäppäimen avulla toteutettu käyttöliittymä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä toisin kuin hankalat mekaaniset nappulaviidakot.

Vain Nivonassa! Sen lisäksi että voit säätää kahvin vahvuutta ja veden määrää, on Aroma Balance Systemillä varustetuissa Nivona kahviautomaateissa mahdollisuus säätää myös aromiprofiileja. Valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa. Järjestelmä perustuu paineen ja virtauksen vaihteluun valmistusprosessin aikana ja tarjoaa näin lukemattomia eri makuprofiileja. Saat siis samasta kahvilaadusta samoilla vahvuus- ja vedenmäärä asetuksilla irti monia eri makutyylejä. Todellinen kahvifiilistelijän unelma!

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth vastaanotin joka keskustelee iOS tai Android älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. Näin voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai tutustua laitteen ylläpitoon kotisohvallasi.

Laite tarjoaa mahdollisuuden tallentaa muistiin 5 omaa reseptiä. Voit siis määritellä haluamasi valmistustavan mille tahansa juomalle tehtaalla esiasennettujen juomaohjelmien lisäksi.

Ainutlaatuinen maidonvaahdotinjärjestelmä joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä vaahdotus itse jolloin voit päättää juuri haluamasi määrän vaahtoa. Toisin kuin täysin manuaalinen vaahdotin, Easy Spumatore mahdollistaa maidon oton suoraan tölkistä tai erillisestä maitosäiliöstä. Myös puhdistus on äärimmäisen helppoa.

Laadukas mylly takaa aromirikkaan kahvin ja oikeanlaisen, tasaisen jauhatustuloksen. Myllyssä on lisäksi hienosäätö karkeudelle. Uuttoyksikön ollessa helposti irrotettava kuten Nivonassa, laitteen puhtaana pitäminen on entistäkin helpompaa. Näin säästyy myös rahaa koska uuttoyksikön puhdistamiseksi ei tarvita erillistä huoltoliikettä vaan käyttäjä voi sen tehdä helposti itse.

Voit säätää kahvin tai pelkän kuuman veden (esim. teetä varten) lämpötilan kolmesta vaihtoehdosta mieleiseksesi. Kahvin vahvuussäätöjä on jopa viisi. Kahviautomaatin puhtaanapidon ei tarvitse olla vaikeaa. Nivona kahviautomaateissa olevat automaattiset puhdistusohjelmat käynnistyvät nappien painalluksella. Käyttäjän huolehdittavaksi jää ainoastaan säännöllisyys.

Kodeistamme löytyy erikokoisia kuppeja erilaisille juomille. Nivona kahviautomaattien korkeussäädettävä suutinyksikkö takaa että alle mahtuu kuppi kuin kuppi. Mikäli haluat valmistaa kahvin jo jauhetusta kahvista, löytyy Nivona kahviautomaateista jauhesäiliö johon voidaan annostella kerta-annos jo jauhettua kahvia ja valmistaa juoma siitä. Kätevää jos jotain lempikahviasi ei ole saatavana papuna juuri nautintohetkellä.

Nivona kahviautomaateissa on kiinnitetty huomiota paitsi valmiin juoman makuun, myös papujen säilyvyyteen. Tästä syystä kaikissa Nivona kahviautomaateissa on erikoisvalmisteinen aromikansi papusäiliössä joka säilyttää aromit.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Nivona Kahviautomaatti NICR 675.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

602879

Yhteensopivuus

Android- ja iOS-sovellus ladattavissa

Muuta

Laadukas mylly takaa aromirikkaan kahvin,

Säädettävät lämpötilat ja vahvuus,

Automaattiset puhdistusohjelmat

Näyttö

Selkeä värinäyttö

Mitat

Korkeus: 300 mm,

Syvyys: 400 mm,

Leveys: 540 mm

Takuu

24kk